فهرست محتوای مطالب

یکی از محبوب ترین مروررهای وب گوگل کروم است. این برنامه شامل تعداد زیاد  برنامه های افزودنی و اکستنشن ها است. اگر قصد دارید که به طور کلی وب سایت خود را برای نتایج موتورهای جستجو بهبود ببخشید، علاوه بر انواع ابزار سئو ، اکستنشن سئو گوگل کروم هم بسیار مفید هستند و شما می توانید با استفاده از آن ها سئو سایت خود را بهبود ببخشید.

متخصصان سئو به راحتی می‌توانند از بهترین Extension گوگل کروم برای سئو جهت تسریع بهینه سازی سایت‌ها استفاده کنند و روند کسب رتبه بالا در نتایج جستجو گوگل را به بهترین نحو ممکن طی نمایند.

به همین خاطر در این آموزش ما سعی کردیم که معرفی 55 تا از بهترینهای کروم اکستنشن ها را انجام بدهیم که به همه شما عزیزان سئو کار کمک کنیم

 

  • تعریف سئو

سئو به معنای بهینه سازی یک سایت برای موتورهای جستجو گر است. به بیانی ساده تر وقتی در گوگل سرچ میکنی آن نتیجه ای که بالاتر از بقیه و مثلا در صقحه اول قرار میگیرد سئو شده است.

  • اهمیت سئو 

 درباره اهمیت سئو باید گفت درصد زیادی از جستجو های کاربران با استفاده از موتورهای جستجو است که از این دسته 70 درصد یا بیشتر را گوگل به خودش اختصاص داده بقیه را بایدو و بینگ و یاهو هستند. البته باید توجه داشت از این حجم جستجو کاربران روی صفحه اول و خصوصا 5 نتیجه اول را بیشتر از همه کلیک میکنند.

چرایی استفاده از افزونه یا اکستنشن کروم

سئو از چند بخش تحقیق کلمات کلیدی، بهینه سازی عنوان‌ها، درج متا تایتل ومتا دیسکریپشن جذاب، آنالیز رقبا، سئو داخلی و خارجی، تگ ALT تصاویر، URLهای مناسب، لینک سازی اصولی، بارگذاری سریع صفحات و ریسپانسیو بودن تشکیل شده است.

به همین منظور گوگل افزونه‌های مختلفی را جهت سرعت بخشیدن به روند بهینه سازی سایت‌ها و کمک به بالا بردن رتبه وبسایت ها ارائه داده است.

 استفاده از هر افزونه اطلاعاتی نظیر تعداد بک لینک‌ها، متا تایتل، متا دیسکریپشن، حجم جسجو کلمات کلیدی، اعتبار دامنه یا صفحه، تگ کنونیکال و… ارائه داده می‌شود و توسط این اکستنشن ها میتوانیم سایت خود را بهبود بخشیم

اکستنشن های سئو کروم چیست؟

افزونه‌های سئو، به ویژه افزونه‌های گوگل کروم، ابزارهای قدرتمندی هستند که به سئوکاران در بهبود عملکرد وب‌سایت‌ها کمک می‌کنند. این ابزارها شامل ویژگی‌های متنوعی از جمله تحلیل سئو صفحه، تحلیل بک لینک، تحقیق در مورد کلمات کلیدی، تجزیه و تحلیل سرعت بارگذاری صفحات و تحلیل رقبا می‌شوند. افزونه‌ها به سئوکاران این امکان را می‌دهند که عناصر سئو صفحه مانند تگ‌های متا و هدرها را بررسی کرده و پیشنهاداتی برای بهبود ارائه دهند، همچنین پروفایل بک لینک‌ها را تحلیل کنند تا کیفیت و تعداد لینک‌های ورودی را ارزیابی نمایند. یکی از مزایای اصلی استفاده از این افزونه‌ها، صرفه‌جویی در زمان است؛ زیرا وظایف سئو را به صورت خودکار انجام می‌دهند و فرآیند سئو را ساده‌تر و کاراتر می‌کنند. به علاوه، این ابزارها اطلاعات جزیی‌تری درباره سئو سایت‌ها و رقبا فراهم می‌آورند و به سئوکاران این امکان را می‌دهند که به صورت هوشمندانه‌تری به تحلیل و بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها بپردازند.

  منظور از  اکستنشن های گوگل کروم(افزونه های گوگل کروم)

هر برنامه نرم افزاری که بر اساس HTML ،CSS، جاوا اسکریپت ساخته شده‌اند و با هدف افزایش قابلیت‌های کروم و سفارشی سازی ساخته شده‌اند در نوار ابزار بالای سایت قرار گرفته و به طور مستقیم به کروم اضافه خواهند شد به طور مثال:

chrome-erxtension
chrome-erxtension

آشنایی با تعاریف به کار رفته داخل اکستنشن های کروم

  • تعریف متاتایتل

تگ تایتل همان چیزی است که در سرچ گوگل نمایش میده و اولین تجربه از سایت شمااست برای کاربر(عنوانی که در نتایج گوگل نمایش داده می‌شود یا همان Meta Title تاثیرگذار‌ترین فاکتور را در سئو دارد و اگر آن‌را درست انتخاب کنید بیش از ۱۰ برابر ورودی بیشتری از گوگل دریافت می‌کنید.)

  • تعریف متا دیسکریپشن

متا دیسکریپشن توضیحی بیشتر در رابطه با عنوان است. دیسکریپشن توضیح مختصر و مفیدی در مورد صفحه سایت شماست که در نتایج جستجوی گوگل در زیر عنوان نمایش داده می شود. همین مسئله نشان دهنده اهمیت زیاد آن است! شما باید این بخش را هم برای موتور جستجوگر گوگل و هم برای کاربرانی که قرار است وارد صفحه سایت شما بشوند، بهینه سازی کنید.

  • تعریف فایل رباتس

فایل رباتس robots,.txt یکی از فاکتور های  مهم سئو تکنیکال است وقتی خزنده گوگل به سایت ما سر میزند قبل از هر چیزی فایل رباتس robots.txt را بررسی میکند و تنها فایل هایی را ایندکس میکند که در فایل رباتس اجازه دسترسی صادر شده باشد. در حقیقت استاندارد Robots Exclusion یک ابزار قدرتمنداست که با استفاده از آن میشود به موتورهای جستجو اعلام کرد کدام قسمتهای یک سایت رو کراول کنند و با کدام قسمت ها کاری نداشته باشند. اگر با فایل رباتس آشنایی ندارید آموزش ساخت فایل رباتس robots.txt را از سایت ما ببینید

  • تعریف تگ کنونیکال

– کنونیکال در واقع یک تگ از نوع Link  است که در head صفحه قرار گرفته و آدرس بهترین نسخه از این محتوا را به گوگل معرفی می‌کند. این تگ هیچ تاثیری در محتوای صفحه، تجربه کاربر و نحوه نمایش آن ندارد در نتیجه کاربر متوجه حضور یا عدم حضور Canonical در صفحه نمی‌شود.

– مهم‌ترین کاربرد کنونیکال، جلوگیری از ایندکس صفحاتی است کهآدرس متفاوت ولی محتوای یکسان دارند. در چنین شرایطی گوگل تلاش می‌کند تا بهترین نسخه را از میان این آدرس‌ها انتخاب کرده و در نتایج جستجو به کاربر نمایش دهد. استفاده از تگ Canonical به ما کمک می‌کند تا نسخه اصلی (پیشنهادی) را خودمان به گوگل معرفی کرده و از سردرگمی و اشتباه احتمالی ربات‌ها پیشگیری کنیم.

تعریف و انواع هدینگ ها

  • تعریف هدینگ ها

تگ های هدینگ تگ های پر اهمیت و بین المللی هستند که برای بیان ویژگی های متن و تعیین میزان اهمیت متن در موتور های جستجو کاربرد داره در قسمت html  وجود دارد و استفاده از آنها سبب میشود به سئو سایت کمک کنید و موتورهای جستجو و کاربران شما را حرفه ای تر بشناسند.

  • انواع هدینگ ها

 – تگ h1  : که عنوان پاراگراف ها معمولا هست گوگل توسط این تگ موضوع هر صفحه از سایت را میفهمد اهمیت آن بالا است. داخل تگ h1  نیز با عبارت کلیدی شروع کنید(حاوی کلمه کلیدی یا مفهوم کلیدی) پیشنهاد میشود تگh1 را با عنوان مرورگر یکی ننویسید تا بتوانید از کلمات بیشتری بهره ببرید- h1 مشخص کننده مفهوم ان صفحه باشد در یک یا چند کلمه

تگ h2  : بعد از تگ h1  بیشترین استفاده در متن دارد. صفحاتی که متن های طولانی دارند با تگ h2 برچسب میخورند که همان تیتر پاراگراف ها هست و باعث ارتباط بین پاراگراف ها و عنوان سایت میشود سعی کنید از کلمه کلیدی در تگ ها استفاده کنید.

  • تعریف لینک سازی

به بیانی ساده تر لینک سازی یعنی ارتباط بین صفحات وب توسط متن یا تصویر یا هر المانی به صفحه دیگر.

  • انکرتکست

انکرتکست در واقع لینکی است که کاربر روی آن کلیک میکند که به صفحه دیگر میرود و انکرتکست یک سیگنال به گوگل میدهد که گوگل متوجه موضوع آن صفحه بشود.

https://pishtazwebwp.com/comprehensive-introduction-of-ink-text-and-its-types/

  • استراکچر دیتا

استراکچر‌دیتا روشی است که به کاربر و گوگل کمک می‌کند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن اطلاعات صفحات سایت شما را درک کنند، که نتایج آن در serp گوگل قابل مشاهده است. اگر با استراکچر دیتا آشنایی ندارید آموزش اسکیما(اسکیما مارک آپ) را از سایت ما ببینید

  • موبایل فرندلی بودن سایت

موبایل فرندلی یعنی سایتت از لحاظ موبایل و تبلت بهینه باشه و سازگاری داشته باشه. اگر با موبایل فرندلی آشنایی ندارید آموزش 11 روش تشخیص موبایل فرندلی بودن سایت را از سایت ما ببینید

  • Alt تصویر چیست؟

توصیف کننده موضوعی که از تصویر استنباط میشود

  • تعریف اپن گراف

احتمالا مشاهده کرده اید زمانی که در واتساپ لینک سایتی را ارسال می کنید، یک مستطیل ارسال میشود که شامل یک عکس، عنوان، توضیح و لینک میباشد به این کار اپن گراف میگویند.

مجموعه ای از متا تگ هایی است که با og شروع میشوند و در قسمت Head کدهای html وبسایت قرار میگیرند.

  • تعریف توییتر کارت

توییتر کارت Open Graph markup (در پلتفرم­ هایی نظیر فیس بوک و لینکدین)، به شما امکان می­دهد تا بر نحوه نمایش اسنیپت­ های URL تان کنترل داشته باشید.

مراحل  اضافه کردن یا نصب اکستنشن(ساخت اکستنشن کروم)

1-در مرورگر کروم بر روی علامت سه نقطه گوشه صفحه کلیک کنید.

2-در قسمت extensions گزینه visit chrome web store را بزنید

add-extension1
add-extension1

3-سپس بر روی Open Chrom Web Store  نام افزونه را نوشته و اکستنشن مورد نظر را دانلود کنید.

add-extension2
add-extension2

4- افزونه مورد نظر را انتخاب کنید

add-extension3
add-extension3

 

5-گزینه add to chrome را بزنید

add-extension4
add-extension4

6-گزینه add to extension   را بزنید

add-extension5
add-extension5

7- اکستنشن را از بالا انتخاب کرده و با انتخاب افزونه گزینه پین را بزنید

add-extension6
add-extension6

بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو سایت(بهترین افزونه های کروم)

1-اکستنشنwapalyzer اطلاعات سایت

wappalyze10
wappalyze10

wappalyze11
wappalyze11

افزونه Wappalyzer یک افزونه مرورگر است که تکنولوژی‌ها و ابزارهای استفاده شده در یک وبسایت را تشخیص می‌دهد. با نصب این افزونه، شما می‌توانید CMS، زبان برنامه‌نویسی و ابزارهای تحلیل وب سایت را شناسایی کنید. از این اطلاعات می‌توانید در توسعه و بهبود وبسایت خود بهره‌برداری کنید.

آن چه توسط wappalyzer میفهمید؟
  • سایت از چه cms ای استفاده کرده
  • زبان برنامه نویسی چی هست پی اچ پی یا nodjs-
  • mysql دیتابیس
  • تگ منیجر و یا انالیتیکس دارد یا نه؟ از نجوا بهره برده؟
  • ایا از سی دی ان استفاده میکمد؟
  • صفحه ساز چیست ایا pagebulider elementor است؟
  • وب سرور آن چی است؟
  • کتابخانه جاوا اسکریپت یا ری اکت استفاده میکند؟
  • فریم ورکui  روی بوت استرپ

2-اکستنشنwhatsruns

whatrun2
whatrun2

whatrun3
whatrun3

افزونه WhatRuns یک افزونه مرورگر است که به شما کمک می‌کند فناوری‌های استفاده شده در یک وبسایت را شناسایی کنید. با نصب این افزونه، شما می‌توانید با یک کلیک بر روی دکمه، تکنولوژی‌های استفاده شده در هر وبسایت را مشاهده کنید. WhatRuns تقریباً همه چیزی که یک وبسایت را تأمین می‌کند را به شما نشان می‌دهد. از برنامه‌های وب که برای آن‌ها پرداخت می‌کنند، CDN‌هایی که بر روی آن‌ها میزبانی شده‌اند، چگونگی پیگیری بازدیدکنندگان، پلاگین‌های وردپرس، فونت‌ها و غیره

علاوه بر این، شما می‌توانید وبسایت‌ها را دنبال کنید و هنگام استفاده یا قطع استفاده از یک فناوری در یک وبسایت، اطلاع رسانی شوید. WhatRuns در هر روز بین ۵۰ تا ۱۰۰ برنامه وب جدید را به لیست خود اضافه می‌کند. این افزونه تا کنون بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ کاربر فعال راضی داشته است و برای استفاده از آن نیازی به ثبت‌نام نیست. همچنین، این افزونه رایگان است

برای نصب افزونه WhatRuns در مرورگر خود، می‌توانید به صفحه دانلودهای رسمی آن مراجعه کنید و نسخه موردنظر را برای فایرفاکس یا کروم خود دانلود کنید.

3-اکستنشنmeta seo inspecter

 

meta-seo2
meta-seo2

 

meta-seo3
meta-seo3
meta-seo3
meta-seo3

تحلیل سئو تکنیکال-بررسی عنوان سئو، توضیحات، لینک ها و anchor به کار میرود و اینکه این انکرتکست با چه رلیشن چه متن و تصویری است.

آنچه توسط افزونه meta seo inspecter انجام میشود؟

  • عنوان
  •  داک تایپ
  • نوع زبان
  •  متا تایل
  • دیسکریپشن
  • تعداد تگ‌های H1,H2….H3
  • URL
  • تگ کنونیکال
  • تگ Robots
  • تعداد تصاویر بدون متن جایگزین
  • تعداد لینکها
  • لینکها عکس یا متن است و فالو است یا نو فالو
  • نوع استراکچر دیتا
  • ریسپانسیو بودن یا نبودن
  • بررسی هدینگها
  • فرم های مورد استفاده
  • ایکونهای مورد استفاده
  • فایل های سی اس اس استفاده شده
  • استفاده از انالیتکس و تگ منیجر
  • اطلاعات سی ام اس
  • پیدا کردن مشکلات سایت

4-افزونه Nightwatch 

افزونه Nightwatch  جهت rank tracker به کار میرود یک کلمه کلیدی روی سایت و روی این زبان چه رتبه ای دارد. این افزونه یک کلمه در لحظه ترک میکند در حالیکه سرچ کنسول جایگاه هر کلمه را در روز قبل را میدهد.

nightwatch
nightwatch

5-اکستنشن check my link

افزونه check my link لینکهای درست و خراب را چک میکند و بروکن لینکها 404 را نیز چک میکند. رنگ سبز لینک های سالم-رنگ لینکهای قرمز مشکل دارو رنگ زرد لینک های هشدار را نشان میدهد. از این طریق، شما می‌توانید لینک‌های نادرست را تشخیص داده و بهبود کیفیت صفحه وب خود را ترقی دهید

check-my-link2
check-my-link2

6-اکستنشن IP Whois and Flag

افزونه “IP Whois and Flag” یک افزونه برای مرورگرها است که به شما امکان می‌دهد اطلاعات Whois مربوط به یک آدرس IP را بدانید و همچنین پرچم کشور متناظر با آدرس IP را نمایش دهید. با نصب این افزونه، شما می‌توانید با کلیک راست بر روی آدرس IP یا لینک مرتبط، اطلاعات Whois مانند نام دامنه، مالک دامنه، شرکت میزبانی و موارد دیگر را مشاهده کنید. همچنین، با این افزونه، می‌توانید پرچم کشور مرتبط با آدرس IP را در صفحات وب مشاهده کنید که این امکان را به شما می‌دهد تا محل جغرافیایی سایت یا سرویسی که از آن استفاده می‌کنید را بشناسید . همچینین نشان میدهد یا ایم لینک امن است یا خیر؟

ip-whoies
ip-whoies

ip-whoies3
ip-whoies3

7-افزونهKeyword everywhere

keyword-everywhere2
keyword-everywhere2

8-افزونه redirect path

افزونه Redirect Path یک ابزار مفید برای بررسی مسیر هدایت در وب است. این افزونه در مرورگر Chrome قابل نصب است و با نمایش مسیر هدایت شده در صفحه از طریق کدهای HTTP سرور، به کاربران اطلاعات مفیدی را درباره روند هدایت ترافیک ارائه می‌دهد. با استفاده از Redirect Path می‌توانید به سادگی مسیر هدایت شده برای هر صفحه از طریق ریدایرکت‌های 301، 302، 303 و 307 را بررسی کنید. این اطلاعات می‌تواند برای بهبود سئو و تجربه کاربری وبسایت مفید باشد.

redirect path
redirect path

9-افزونه  link redirect trace

link rerdirect trace
link rerdirect trace

افزونه “Link Redirect Trace” یک ابزار قدرتمند برای تحلیل جامع و صحیح لینک‌ها، هدایت‌ها و REL-canonical ها است. این افزونه به شما کمک می‌کند تا تجزیه و تحلیلی دقیق از لینک‌ها، هدایت‌ها و عوارض آن‌ها را انجام دهید. شما می‌توانید از این افزونه برای تجزیه و تحلیل سئوی صفحات وب، سئو در صفحه، سئو خارج از صفحه، تجزیه و تحلیل رقبا و موارد دیگر استفاده کنید.

با استفاده از افزونه “Link Redirect Trace” می‌توانید از مزایا و کاربردهای مختلف آن بهره‌برداری کنید. این افزونه به شما امکان می‌دهد تا مشکلات موجود در سئو در صفحه را شناسایی و بررسی کنید، لینک‌های ورودی به سایت رقبا را بررسی کنید، لینک‌های همکاری خود را بررسی کرده و اطلاعات مربوط به آن را دریابید. همچنین می‌توانید زنجیره کامل هدایت را درک کنید و تعداد و میزان هدایت‌ها را کاهش دهید تا زمان بارگیری سریع‌تری را داشته باشید. با استفاده از این افزونه می‌توانید لینک‌ها را پس از مهاجرت یا بازطراحی وبسایت بررسی کنید و همچنین می‌توانید بررسی کنید آیا یک URL کوتاه به یک وبسایت خطرناک اشاره می‌کند یا خیر. این افزونه قابلیت ردیابی هدایت وبسایت‌های هکر را نیز دارد.

افزونه “Link Redirect Trace” به شما امکان مشاهده نحوه مسدود شدن یک صفحه در فایل robots.txt یا با استفاده از برچسب‌های X-Robots-Tags، مشاهده برچسب‌های NOINDEX/NOFOLLOW بر روی صفحه و مشکلات فنی دیگر را می‌دهد. همچنین می‌توانید تمام کوکی‌های قرار داده شده در هر مرحله از هدایت را مشاهده کنید. شما می‌توانید قدرت و اعتماد “LRT Power*Trust” را برای هر هدایت ببینید و تحلیل کنید. همچنین، می‌توانید از امکانات دیگر این افزونه مانند تجزیه و تحلیل robots.txt برای هر مرحله از هدایت، تجزیه و تحلیل NoIndex و NoFollow در هدایت‌ها، تجزیه و تحلیل هدرهای HTTP و مشاهده کوکی‌های قرار داده شده در هر مرحله استفاده کنید.

با استفاده از افزونه “Link Redirect Trace” می‌توانید به صورت کامل لینک‌ها و هدایت‌ها را تجزیه و تحلیل کنید و بهبود سئو و تجربه کاربری وبسایت خود را بهبود بخشید

link rerdirect trace
link rerdirect trace

10-افزونه stylish

stylish
stylish

افزونه Stylish یک افزونه برای مرورگر Google Chrome است که به شما امکان می‌دهد طرح‌ها و استایل‌های سفارشی را برای وبسایت‌های مختلف ایجاد کنید. با استفاده از این افزونه، می‌توانید ظاهر و چیدمان وبسایت‌های مورد علاقه خود را تغییر دهید. به عنوان مثال، می‌توانید زمینه وبسایت یوتیوب را به رنگ خاکستری یا آبی تغییر دهید یا صفحه نخست گوگل را به رنگ مشکی تغییر دهید. این افزونه برای ایجاد این تغییرات طراحی و توسعه داده شده است و به شما امکان می‌دهد تا با تنظیمات ساده، استایل وبسایت‌ها را به دلخواه خود تغییر دهید.

11- افزونه Grammarly

grammarly
grammarly

افزونه Grammarly یک افزونه مرورگر است که به شما کمک می‌کند در حین نوشتن در سایت‌های مختلف، از جمله Gmail، Google Docs، Twitter، LinkedIn و سایر جاهای آنلاین، گرامر و صحت نوشتاری خود را بهبود بخشید. این افزونه نوشتاری به شما نشانه‌ها و پیشنهاداتی در زمینه گرامر، املاء، نوشتار و سبک ارائه می‌دهد.

با استفاده از افزونه Grammarly، می‌توانید به سادگی اشتباهات گرامری، املایی و نقص‌های دیگر را از متون خود حذف کنید. این افزونه پیشنهاداتی در زمینه استفاده صحیح از کاما، کلماتی که معمولاً به اشتباه استفاده می‌شوند و سایر موارد را به شما ارائه می‌دهد. همچنین، با استفاده از Grammarly می‌توانید سبک نوشتاری خود را تنظیم کنید و درک کنید که پیام شما به خواننده چگونه می‌تواند تاثیر بگذارد.

با افزونه Grammarly می‌توانید نوشتارهای خود را بهبود دهید، جملات را بهبود بخشید و کلمات مناسب را پیدا کنید. همچنین، این افزونه دارای ویژگی GrammarlyGO است که شما را در نوشتن کمک می‌کند. با استفاده از پرمپت‌ها و دستورالعمل‌های ساده، می‌توانید به سرعت پیشنویس‌ها را بسازید و پیام خود را بهبود دهید.

12- افزونه Similar web

similarweb1
similarweb1

similarweb2
similarweb2

افزونه Similar Web یک افزونه مرورگر است که به شما امکان می‌دهد در حین مرور وبسایت‌ها، آمار و اطلاعات مربوط به ترافیک وبسایت‌ها را مشاهده کنید. با استفاده از این افزونه، می‌توانید اطلاعاتی مانند رتبه ترافیک، منابع ترافیک، کلمات کلیدی مهم و سایر آمار وبسایت‌ها را به دست آورید.

افزونه Similar Web امکاناتی برای مشاهده و تجزیه و تحلیل وبسایت‌ها فراهم می‌کند. با یک کلیک ساده، می‌توانید آمار ترافیک و درگیری وبسایت‌ها را به صورت دقیق مشاهده کنید. این افزونه به شما اطلاعاتی مانند میزان پرطرفداری وبسایت، منابع اصلی ترافیک و سایر اطلاعات مربوطه را ارائه می‌دهد.

افزونه Similar Web در مرورگرهای مختلف مانند Chrome و Firefox قابل استفاده است. با نصب این افزونه، شما می‌توانید به راحتی و به صورت همزمان با مرور وبسایت‌ها، اطلاعات مربوط به ترافیک وبسایت‌ها را بدست آورید.

13-افزونه bulk url opener extension

ممکن است Bulk URL Opener Extension یک افزونه باشد که به کاربران اجازه می‌دهد تعداد زیادی از آدرس‌های وب را به صورت همزمان باز کنند. با استفاده از این افزونه، کاربران می‌توانند لینک‌های مختلف را به صورت گروهی و همزمان در مرورگر خود باز کنند، که می‌تواند برای مواردی مانند بازبینی لینک‌ها، بررسی وبسایت‌ها و سایر کاربردها مفید باشد.

14- moz extension

extension moz
moz-extension-

افزونه Moz Extension، یک ابزار مفید برای وبمستران و متخصصان سئو است. این افزونه توسط Moz توسعه داده شده است و برای مرور صفحات وب و نتایج صفحات نتایج موتورهای جستجو متریک‌های سئو فوری را فراهم می‌کند. با استفاده از این ابزار، می‌توان به سرعت متریک‌هایی مانند اعتبار صفحه (Page Authority)، اعتبار دامنه (Domain Authority) و امتیاز اسپم (Spam Score) هر وبسایت یا صفحه را کشف کرد. همچنین، قابلیت مقایسه متریک‌های لینک در سطح صفحات مختلف را هنگام مشاهده نتایج جستجو فراهم می‌کند.

این افزونه امکاناتی متنوعی نیز دارد که شامل جستجوهای سفارشی بر اساس موتورهای جستجو، کشور، منطقه و شهر، برجسته‌سازی کلمات کلیدی در صفحه، تشخیص عناصر در صفحه، مشاهده ویژگی‌های عمومی، نشانک‌ها و وضعیت HTTP می‌شود. همچنین، با این افزونه می‌توان به سرعت امتیازهای اعتبار وبسایت‌ها را ارزیابی کرده و جزئیات تجزیه و تحلیل نتایج جستجو را به صورت CSV‌، برای استفاده در تحلیل‌های بیشتر، ذخیره کرد.

آموزش اکستنشن moz اینجا اورده شده است

15افزونه Auto Refresh Plus

auto-refresh2
auto-refresh2

افزونه Auto Refresh Plus یک ابزار کاربردی برای مرورگرها است که به کاربران امکان تازه‌سازی خودکار صفحات وب را می‌دهد. با استفاده از این افزونه، می‌توانید زمانبندی مشخصی را برای تازه‌سازی صفحات انتخاب کنید، مانند هر چند ثانیه، دقیقه یا ساعت. این ابزونه به ویژه برای کاربرانی که به طور مداوم اطلاعات جدید را در صفحات وب دنبال می‌کنند، مفید است. به عنوان مثال، در صفحات اخبار، قیمت‌ها، بروزرسانی‌های وبلاگ‌ها و غیره.

16-افزونه Seo meta click1

meta-seo-one-click
meta-seo-one-click

افزونه Seo meta click1 یک افزونه مفید برای مرورگر گوگل کروم است.با استفاده از این افزونه، می‌توانید به طور سریع و آسان توضیحات متا را برای صفحات وب خود تنظیم کنید. توضیحات متا، متنی است که به موتورهای جستجو اطلاعاتی درباره محتوای صفحه می‌دهد و در نتایج جستجو نمایش داده می‌شود. با بهینه‌سازی توضیحات متا، می‌توانید بهبود سئو و رتبه‌بندی سایت خود را ارتقا دهید.

  • این افزونه برای سئو تکنیکال و داخلی به کار میرود.
  • این افزونه کدام فونت ها preload شدند و اسکریپتها را نشان میدهد.
  • لینک های نوفالو که وجود دارد را نشان میدهد.
  • هدینگ های صفحه را نشان میدهد.
  • تصاویر صفحه کدام تگ آلت دارند و کدام ندارند.
  • مورد لینک های صحبت میکند
  • در مورد  اپن گرافها صحبت میکند

17-افزونه broken-link-checker

meta-seo-one-click
meta-seo-one-click

18-افزونه  buster captua

buster-captcha1
buster-captcha1

افزونه Buster Captcha Solver یک افزونه برای مرورگر کروم است که به شما در حل کردن captchas سخت با استفاده از تشخیص گفتار در reCAPTCHA کمک می‌کند. با کلیک بر روی دکمه افزونه در پایین ویجت reCAPTCHA، چالش‌ها حل می‌شوند. توجه کنید که همیشه تضمین نمی‌شود که تمامی چالش‌ها حل شوند و محدودیت‌های فناوری باید در نظر گرفته شود.

19-افزونه ublock orgin

u-block2
u-block2

u-block

افزونه ublock orgin جهت حذف کردن  تبلیغات از یوتیوب و اپارات سایت های تبلیغاتی بالافاصله خود ویدئو را نمایش میدهد.

  • این افزونه میگوید میگوید چند اسکریپت و تبلیغ بسته شده است
  • میگوید چه قسمتی بسته بشه با قسمت مداد هم میتونی بگی مثلا فلان قسمت تبلیغ هست و من نمیخواهم
  • در قسمت چرخ دنده چه فیلترهاو لیست هایی را قرار بدیم که نمایش ندهد حتی  چیزایی که بقیه هم فیلتر کردن نشون میدهد- یا خودم لیست بزارم وایت لیست نشون بدهد این لیست را تبلیغاتشون رو

 

20-افزونه easyblogcommenting

easy-blog-comment
easy-blog-comment

در افزونه easyblogcommenting برای سایت بلاگی 5 پروفایل میسازید و مرتبا با آنها وارد میشوی کامنت میزاری اجازه ساخت 5 پروفایل را میدهد.

21-افزونه lastpass

این افزونه جهت مدیریت کردن پسوردها به کار میرود.

last-pass
last-pass

22-افزونه cookie editor

cookie-editor
cookie-editor

این افزونه دارای یک رابط کاربری ساده است که به شما امکان ایجاد، ویرایش و حذف کوکی برای صفحه فعلی که در حال بازدید از آن هستید را می‌دهد. توسط کوکی ادیتور با رمز و پسورد سایت مرجع وارد شود. بعد لینک را  اکسپورت میکنی بهش میدی اونم ایمپورت میکنه و  وارد میشه

23-افزونه webchatgpt

webchatgpt
webchatgpt

این افزونه دسترسی اسان به chatgpt را میدهد. معرفی لیست ابزار های هوش مصنوعی(بیش از 55 ابزار و سایت)  تا بیشتر آشنا بشید

24-افزونه webchatgpt with internet access

 

با استفاده از این افزونه، می‌توانید نتایج مربوط به جستجوی وب را در نتایج ChatGPT خود مشاهده کنید و متن صفحات وب را از آدرس URL استخراج کنید. همچنین، شما می‌توانید الگوهای prompt را اضافه و استفاده کنید. این افزونه برای کمک به دسترسی به اینترنت توسط ChatGPT Plus کاربران OpenAI ایجاد شده است.

25-افزونه AIPRM

افزونه AIPRM یا Artificial Intelligence-Powered Response Manager، یک افزونه برای مرورگر Chrome است که به کاربران اجازه می‌دهد به هزاران prompt طراحی شده برای ChatGPT از OpenAI دسترسی پیدا کنند. با استفاده از این افزونه، شما به یک مجموعه از prompt های سریع و آماده برای “بازاریابی، فروش، عملیات، بهره‌وری و پشتیبانی مشتری” دسترسی خواهید داشت. هدف این افزونه افزایش دسترسی به ChatGPT است و به طرفداران (بدون تجربه پردازش زبان طبیعی) پرامپت‌های کاملی را برای استفاده از ربات چت OpenAI ارائه می‌دهد. این افزونه رایگان است و با نصب آن، شما به هزاران الگوی شگفت‌انگیز در داشبورد ChatGPT خود دسترسی خواهید داشت. با استفاده از این ابزار، می‌توانید مطالب وبلاگ کامل، عناوین رسانه‌های اجتماعی و کدهای طولانی تولید کنید. همچنین می‌توانید به راحتی برای موضوعات مختلفی از جمله بهینه‌سازی موتور جستجو، ایجاد صفحه فرود، و استراتژی‌های محصول جدید، از الگوهای خاص استفاده کنید. این افزونه با حساب ChatGPT شما به طور سریع و بی‌دردسر ارتباط برقرار می‌کند و پس از نصب افزونه مرورگر، در داشبورد ChatGPT شما نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید یک الگوی prompt موردنظر را انتخاب و چندین کلید واژه یا عبارت را جهت استفاده در ChatGPT وارد کنید. افزونه AIPRM برای استفاده کاربران کاملاً رایگان است و شما می‌توانید آن را از Chrome Web Store دانلود کنید

26-افزونه Tab suspender

tab-suspend
tab-suspend

وقتی تب های زیادی باز داری تب ها را فریز میکند بعد نیم ساعت که رم را فضایش را نگیرد.بعد از چه مدت زمانی تب های باز را فریز کند

27-افزونه hunter

hunter
hunter

یک افزونه است که وظیفه جستجوی اطلاعات و تهیه اطلاعات مربوط به دامنه‌ها و ایمیل‌ها را برعهده دارد. این افزونه ابزاری قدرتمند برای جمع‌آوری اطلاعات در حوزه تجارت الکترونیک، بازاریابی دیجیتال و فروش است. با استفاده از افزونه Hunter، می‌توانید اطلاعات ارتباطی از دامنه‌ها و ایمیل‌ها را دریافت کنید و از آن برای اهداف مختلفی مانند برقراری ارتباط تجاری، تبلیغات و بازاریابی استفاده کنید. همچنین، این افزونه قابلیت‌های مفیدی مانند ارزیابی قوت ایمیل، بررسی وضعیت ایمیل، و پیدا کردن دامنه‌های مشابه را نیز فراهم می‌کند. افزونه Hunter برای استفاده در مرورگرهای مختلفی مانند Chrome و Firefox در دسترس است.

28-افزونه lighthouse

light-house
light-house

  وضعیت سرعت و وبسایت را به ما نشان خواهد داد. سایت را از لحاظ عملکرد-دسترسی پذیری و سئو نشان میدهد

29-افزونه gofullpage

gofullpage
gofullpage

gofullpage2
gofullpage2

این افزونه جهت گرفتن اسکرین شات از صفحه به صورت عکس، pdf و مستند کردن به کار میرود

30-افزونه گرفتن اسکرین nimbus

nimbus
nimbus

توسط این افزونه از کل صفحه یا قسمتی از آن میتوان اسکرین گرفت

31-افزونه search and replace

search and replace
search and replace

توسط این افزونه کدام کلمه را در کدام سایت با چی جا بجا کن  در ویرگول و چطور به کار میرود.

32-افزونه Downloader instagarm

توسط این افزونه میتوان پست های اینستاگرام را دانلود کنید

33-افزونه فونت ایرانfont iran

fontiran
fontiran

اگر آن سایت را فونش را عوض کنی سایت چه شکلی می شود

34- افزونه user agent switcher

user-agent
user-agent

نوع user agent ( چه نوع دستگاه و چه مرورگری کاربران استفاده میکنند) را عوض کنید

35-اکستنشن SEOquake

seo-quake
seo-quake

افزونه SEOquake یک ابزار قدرتمند SEO برای مرورگرها است.این افزونه چگالی کلمات کلیدی و page audit  را نشان میدهد این افزونه به کاربران اطلاعات کلیدی مربوط به بهینه‌سازی موتورهای جستجو را در صفحات وب فراهم می‌کند. با استفاده از SEOquake می‌توانید تحلیل جامعی از صفحات وب را انجام داده و مشکلات بهینه‌سازی مختلفی که با موتورهای جستجوی مدرن رخ می‌دهد را شناسایی و رفع کنید. همچنین، این افزونه امکانات مفیدی مانند بررسی لینک‌های داخلی و خارجی صفحه، مقایسه دامنه‌ها و آدرس‌های وب برای پارامترهای مختلف SEO را فراهم می‌کند. افزونه SEOquake قابل استفاده در مرورگرهای مختلفی مانند Chrome و Firefox می‌باشد و اطلاعات مربوط به شاخص‌های مهم SEO را با سرعت بالا و به صورت لحظه‌ای به شما نشان می‌دهد

36- افزونه Bitly

bitly
bitly

این اکستنشن ساخت QR CODE و کوتاه کننده لینک را انجام میدهد.

37-افزونه Window Resizer

RESIZER
RESIZER

این اکستنشن جهت تست ریسپانسیو بودن سایت بکار میرود

38-افزونه Page-oscope by MobileMoxie

کد صفحه در حالت رندر نشده رو نشونت میده. (بدون جاوااسکریپت)
کد صفحه در حالت رندر شده رو نشونت میده. (با جاوااسکریپت)
از همه مهم تر؛ دو تا حالت بالا رو با هم مقایسه میکنه. (با و بدون جاوااسکریپت)
صفحه رو از هر لوکیشنی چک کنی. (خوشبخاته ایران رو هم داره)
صفحه رو با هر سیستم عاملی بررسی کنی. (اندروید، ios یا دسکتاپ)

 

38- افزونه ذخیره‌کننده مطالب: Pocket

POCKET
POCKET

افزونه Pocket یا همچنین با نام “ذخیره‌کننده مطالب: Pocket” یک ابزار است که به کاربران امکان ذخیره کردن و مطالعه محتواهای اینترنتی را فراهم می‌کند. با استفاده از این افزونه، می‌توانید صفحات وب، مقالات، ویدئوها و سایر منابع آنلاین مورد علاقه خود را ذخیره کرده و به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید. این افزونه امکانات مختلفی مانند ارسال محتوا به ایمیل، افزونه‌های مرورگر و اپلیکیشن‌های دیگر را برای ذخیره‌سازی مطالب فراهم می‌کند. با استفاده از Pocket می‌توانید محتواهای مورد علاقه خود را در فضای ابری ذخیره کنید و حتی در زمان‌های آفلاین نیز به آنها دسترسی داشته باشید. این ابزار برای مدیریت بهتر و خواندن مطالب به تاخیر انداخته شده و دسترسی به آنها در هر زمانی که بخواهید بسیار مفید است.

 39-افزونه  mangools

MANGOOL
MANGOOL

افزونه Mangools یک افزونه SEO است که برای مرورگرهای Chrome و Firefox موجود است. این افزونه قابلیت‌های مختلفی را در ارتباط با بهینه‌سازی موتورهای جستجو و تحلیل وب‌سایت‌ها فراهم می‌کند. با استفاده از این افزونه، کاربران می‌توانند از امکاناتی مانند مشاهده نتایج جستجو در گوگل به صورت محلی، پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با جستجو، بررسی بک لینک‌های صفحات موجود در نتایج جستجو، تجزیه و تحلیل پروفایل URLها و امکانات دیگر استفاده کنند. این افزونه سرعت و کارایی روزمره در بهینه‌سازی سئو را افزایش می‌دهد و امکان استفاده آسان از ابزارهای سئو Mangools را در مرورگر فراهم می‌کند.

40-افزونه woorank

جهت بررسی و آنالیز سئو از این اکستنشن استفاده میشود. برای آشنایی بهتر از آموزش وورنک وکار با ابزار woorank جهت آنالیز و بررسی سئو را از سایت ما ببینید.

woorank
woorank

41-افزونه Data scraper

به طور کلی اکستنشن Data Scraper امکان ذخیزه تمام داده‌های صفحات وب را نظیر جدول یا فهرست‌ها را فراهم می‌سازد.

datascraper
datascraper

 42-افزونه جت سئو

افزونه جت سئو یک ابزار آنالیز سئو سایت است که برای بررسی و بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو مانند گوگل طراحی شده است. این ابزار قابلیت‌های متنوعی از جمله بررسی مشکلات سئو، تحقیق درباره کلمات کلیدی، نظارت بر وضعیت سایت و تحلیل کلمات کلیدی را به وبمسترها و متخصصین سئو ارائه می‌دهد. با استفاده از ابزار جت سئو، می‌توانید به صورت دقیق تغییرات صفحات سایت خود را نظارت کنید، گزارش‌های تصویری دریافت کنید، لینک‌های داخلی و خارجی را بررسی کنید، تحلیل گرافی لینک صورت بگیرد و گزارش‌های روزانه رتبه کلمات کلیدی در گوگل را مشاهده کنید. همچنین، جت سئو قابلیت‌هایی مانند گزارش کنونیکال، گزارش همنوع خواری، بررسی عنوان صفحات و متا توضیحات و ارائه راهکارهای مناسب برای بهبود سئو را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد. 
jetseo
jetseo

43-افزونه ahrefs

افزونه Ahrefs یک ابزار قدرتمند برای سئو و بازاریابی محتوا است.اکستنشن Ahrefs بهترین کلمات کلیدی، لینک‌ها و نمایه‌های رتبه بندی را ارائه می‌دهد. این ابزار مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و قابلیت‌های بسیار کاربردی را در اختیار وبمسترها و متخصصین سئو قرار می‌دهد. با استفاده از Ahrefs می‌توانید اطلاعات مفیدی درباره وب‌سایت خود جمع آوری کنید و از آنها برای بهبود و توسعه کسب و کارتان استفاده کنید. با این ابزار می‌توانید لینک‌های داخلی و خارجی را بررسی کرده، کلمات کلیدی برتر رقبا و رتبه بندی کلمات کلیدی در طول زمان را بررسی کنید و تحلیل‌های گوناگونی انجام دهید. همچنین، Ahrefs قابلیت‌هایی مانند ممیزی محتوا، ارائه پیشنهادات برای بهبود عملکرد صفحات وب، و مجموعه نرم‌افزارهای SEO کاربردی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

ahrefs
ahrefs

44-افزونه gmass

اکستنشن GMass ابزارای قدرتمند جهت سازماندهی کمپین‌های تبلیغاتی است که ایمیل‌ها را زمانبندی می‌کند و متسقیم با Gmail در ارتباط است.

gmass
gmass

45-اکستنشن  extension-manager

افزونه ها یااکستنشنبالا با یک کلیک فعال و غیر فعال شوند

extension-manager
extension-manager

46- اکستنشن کی دبلیو رنک

 

47-اکستنشن های خریدنی و فروش

  • Seoteck
  • Novin trends
  • Limit pass
افزونه seo pro
Increase LinkedIn security with LinkedIn two-step verification-
Increase LinkedIn security with LinkedIn two-step verification-

seo-pro-extention
seo-pro-extention
گزارشات کلی شامل هدینگها-تگ تایتل و دیسکریپشن- متا رباتس و سایتمپ-اسکیما-عکس ها و تگ الت تصاویر- لینک های داخل و خارج صفحه

یکی از محبوب ترین مروررهای وب گوگل کروم است. این برنامه شامل تعداد زیاد  برنامه های افزودنی و اکستنشن ها است. گر قصد دارید که به طور کلی وب سایت خود را برای نتایج موتورهای جستجو بهبود ببخشید، علاوه بر انواع ابزار سئو ، افزونه های کروم برای سئو بسیار مفید هستند و شما می توانید با استفاده از آن ها سئو سایت خود را بهبود ببخشید.

متخصصان سئو به راحتی می‌توانند از بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو جهت تسریع بهینه سازی سایت‌ها استفاده کنند و روند کسب رتبه بالا در نتایج جستجو گوگل را به بهترین نحو ممکن طی نمایند.

  • تعریف سئو

سئو به معنای بهینه سازی یک سایت برای موتورهای جستجو گر است. به بیانی ساده تر وقتی در گوگل سرچ میکنی آن نتیجه ای که بالاتر از بقیه و مثلا در صقحه اول قرار میگیرد سئو شده است.

  • اهمیت سئو 

 درباره اهمیت سئو باید گفت درصد زیادی از جستجو های کاربران با استفاده از موتورهای جستجو است که از این دسته 70 درصد یا بیشتر را گوگل به خودش اختصاص داده بقیه را بایدو و بینگ و یاهو هستند. البته باید توجه داشت از این حجم جستجو کاربران روی صفحه اول و خصوصا 5 نتیجه اول را بیشتر از همه کلیک میکنند.

چرایی استفاده از افزونه یا اکستنشن کروم

سئو از چند بخش تحقیق کلمات کلیدی، بهینه سازی عنوان‌ها، درج متا تایتل ومتا دیسکریپشن جذاب، آنالیز رقبا، سئو داخلی و خارجی، تگ ALT تصاویر، URLهای مناسب، لینک سازی اصولی، بارگذاری سریع صفحات و ریسپانسیو بودن تشکیل شده است.

به همین منظور گوگل افزونه‌های مختلفی را جهت سرعت بخشیدن به روند بهینه سازی سایت‌ها و کمک به بالا بردن رتبه وبسایت ها ارائه داده است.

 استفاده از هر افزونه اطلاعاتی نظیر تعداد بک لینک‌ها، متا تایتل، متا دیسکریپشن، حجم جسجو کلمات کلیدی، اعتبار دامنه یا صفحه، تگ کنونیکال و… ارائه داده می‌شود و توسط این اکستنشن ها میتوانیم سایت خود را بهبود بخشیم

  منظور از اکستنشن یا افزونه کروم

هر برنامه نرم افزاری که بر اساس HTML ،CSS، جاوا اسکریپت ساخته شده‌اند و با هدف افزایش قابلیت‌های کروم و سفارشی سازی ساخته شده‌اند در نوار ابزار بالای سایت قرار گرفته و به طور مستقیم به کروم اضافه خواهند شد به طور مثال:

chrome-erxtension
chrome-erxtension

آشنایی با تعاریف به کار رفته داخل اکستنشن های کروم

  • تعریف متاتایتل

تگ تایتل همان چیزی است که در سرچ گوگل نمایش میده و اولین تجربه از سایت شمااست برای کاربر(عنوانی که در نتایج گوگل نمایش داده می‌شود یا همان Meta Title تاثیرگذار‌ترین فاکتور را در سئو دارد و اگر آن‌را درست انتخاب کنید بیش از ۱۰ برابر ورودی بیشتری از گوگل دریافت می‌کنید.)

  • تعریف متا دیسکریپشن

متا دیسکریپشن توضیحی بیشتر در رابطه با عنوان است. دیسکریپشن توضیح مختصر و مفیدی در مورد صفحه سایت شماست که در نتایج جستجوی گوگل در زیر عنوان نمایش داده می شود. همین مسئله نشان دهنده اهمیت زیاد آن است! شما باید این بخش را هم برای موتور جستجوگر گوگل و هم برای کاربرانی که قرار است وارد صفحه سایت شما بشوند، بهینه سازی کنید.

  • تعریف فایل رباتس

فایل رباتس robots,.txt یکی از فاکتور های  مهم سئو تکنیکال است وقتی خزنده گوگل به سایت ما سر میزند قبل از هر چیزی فایل رباتس robots.txt را بررسی میکند و تنها فایل هایی را ایندکس میکند که در فایل رباتس اجازه دسترسی صادر شده باشد. در حقیقت استاندارد Robots Exclusion یک ابزار قدرتمنداست که با استفاده از آن میشود به موتورهای جستجو اعلام کرد کدام قسمتهای یک سایت رو کراول کنند و با کدام قسمت ها کاری نداشته باشند. اگر با فایل رباتس آشنایی ندارید آموزش ساخت فایل رباتس robots.txt را از سایت ما ببینید

  • تعریف تگ کنونیکال

– کنونیکال در واقع یک تگ از نوع Link  است که در head صفحه قرار گرفته و آدرس بهترین نسخه از این محتوا را به گوگل معرفی می‌کند. این تگ هیچ تاثیری در محتوای صفحه، تجربه کاربر و نحوه نمایش آن ندارد در نتیجه کاربر متوجه حضور یا عدم حضور Canonical در صفحه نمی‌شود.

– مهم‌ترین کاربرد کنونیکال، جلوگیری از ایندکس صفحاتی است کهآدرس متفاوت ولی محتوای یکسان دارند. در چنین شرایطی گوگل تلاش می‌کند تا بهترین نسخه را از میان این آدرس‌ها انتخاب کرده و در نتایج جستجو به کاربر نمایش دهد. استفاده از تگ Canonical به ما کمک می‌کند تا نسخه اصلی (پیشنهادی) را خودمان به گوگل معرفی کرده و از سردرگمی و اشتباه احتمالی ربات‌ها پیشگیری کنیم.

تعریف و انواع هدینگ ها

  • تعریف هدینگ ها

تگ های هدینگ تگ های پر اهمیت و بین المللی هستند که برای بیان ویژگی های متن و تعیین میزان اهمیت متن در موتور های جستجو کاربرد داره در قسمت html  وجود دارد و استفاده از آنها سبب میشود به سئو سایت کمک کنید و موتورهای جستجو و کاربران شما را حرفه ای تر بشناسند.

  • انواع هدینگ ها

 – تگ h1  : که عنوان پاراگراف ها معمولا هست گوگل توسط این تگ موضوع هر صفحه از سایت را میفهمد اهمیت آن بالا است. داخل تگ h1  نیز با عبارت کلیدی شروع کنید(حاوی کلمه کلیدی یا مفهوم کلیدی) پیشنهاد میشود تگh1 را با عنوان مرورگر یکی ننویسید تا بتوانید از کلمات بیشتری بهره ببرید- h1 مشخص کننده مفهوم ان صفحه باشد در یک یا چند کلمه

تگ h2  : بعد از تگ h1  بیشترین استفاده در متن دارد. صفحاتی که متن های طولانی دارند با تگ h2 برچسب میخورند که همان تیتر پاراگراف ها هست و باعث ارتباط بین پاراگراف ها و عنوان سایت میشود سعی کنید از کلمه کلیدی در تگ ها استفاده کنید.

  • تعریف لینک سازی

به بیانی ساده تر لینک سازی یعنی ارتباط بین صفحات وب توسط متن یا تصویر یا هر المانی به صفحه دیگر.

  • انکرتکست

انکرتکست در واقع لینکی است که کاربر روی آن کلیک میکند که به صفحه دیگر میرود و انکرتکست یک سیگنال به گوگل میدهد که گوگل متوجه موضوع آن صفحه بشود.

https://pishtazwebwp.com/comprehensive-introduction-of-ink-text-and-its-types/

  • استراکچر دیتا

استراکچر‌دیتا روشی است که به کاربر و گوگل کمک می‌کند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن اطلاعات صفحات سایت شما را درک کنند، که نتایج آن در serp گوگل قابل مشاهده است. اگر با استراکچر دیتا آشنایی ندارید آموزش اسکیما(اسکیما مارک آپ) را از سایت ما ببینید

  • موبایل فرندلی بودن سایت

موبایل فرندلی یعنی سایتت از لحاظ موبایل و تبلت بهینه باشه و سازگاری داشته باشه. اگر با موبایل فرندلی آشنایی ندارید آموزش 11 روش تشخیص موبایل فرندلی بودن سایت را از سایت ما ببینید

  • Alt تصویر چیست؟

توصیف کننده موضوعی که از تصویر استنباط میشود

  • تعریف اپن گراف

احتمالا مشاهده کرده اید زمانی که در واتساپ لینک سایتی را ارسال می کنید، یک مستطیل ارسال میشود که شامل یک عکس، عنوان، توضیح و لینک میباشد به این کار اپن گراف میگویند.

مجموعه ای از متا تگ هایی است که با og شروع میشوند و در قسمت Head کدهای html وبسایت قرار میگیرند.

  • تعریف توییتر کارت

توییتر کارت Open Graph markup (در پلتفرم­ هایی نظیر فیس بوک و لینکدین)، به شما امکان می­دهد تا بر نحوه نمایش اسنیپت­ های URL تان کنترل داشته باشید.

مراحل  اضافه کردن یا نصب اکستنشن

1-در مرورگر کروم بر روی علامت سه نقطه گوشه صفحه کلیک کنید.

2-در قسمت extensions گزینه visit chrome web store را بزنید

add-extension1
add-extension1

3-سپس بر روی Open Chrom Web Store  نام افزونه را نوشته و اکستنشن مورد نظر را دانلود کنید.

add-extension2
add-extension2

4- افزونه مورد نظر را انتخاب کنید

add-extension3
add-extension3

 

5-گزینه add to chrome را بزنید

add-extension4
add-extension4

6-گزینه add to extension   را بزنید

add-extension5
add-extension5

7- اکستنشن را از بالا انتخاب کرده و با انتخاب افزونه گزینه پین را بزنید

add-extension6
add-extension6

مهم ترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو

1-افزونه wapalyzer اطلاعات سایت

wappalyze10
wappalyze10

wappalyze11
wappalyze11

افزونه Wappalyzer یک افزونه مرورگر است که تکنولوژی‌ها و ابزارهای استفاده شده در یک وبسایت را تشخیص می‌دهد. با نصب این افزونه، شما می‌توانید CMS، زبان برنامه‌نویسی و ابزارهای تحلیل وب سایت را شناسایی کنید. از این اطلاعات می‌توانید در توسعه و بهبود وبسایت خود بهره‌برداری کنید.

آن چه توسط wappalyzer میفهمید؟
  • سایت از چه cms ای استفاده کرده
  • زبان برنامه نویسی چی هست پی اچ پی یا nodjs-
  • mysql دیتابیس
  • تگ منیجر و یا انالیتیکس دارد یا نه؟ از نجوا بهره برده؟
  • ایا از سی دی ان استفاده میکمد؟
  • صفحه ساز چیست ایا pagebulider elementor است؟
  • وب سرور آن چی است؟
  • کتابخانه جاوا اسکریپت یا ری اکت استفاده میکند؟
  • فریم ورکui  روی بوت استرپ

2-افزونه whatsruns

whatrun2
whatrun2

whatrun3
whatrun3

افزونه WhatRuns یک افزونه مرورگر است که به شما کمک می‌کند فناوری‌های استفاده شده در یک وبسایت را شناسایی کنید. با نصب این افزونه، شما می‌توانید با یک کلیک بر روی دکمه، تکنولوژی‌های استفاده شده در هر وبسایت را مشاهده کنید. WhatRuns تقریباً همه چیزی که یک وبسایت را تأمین می‌کند را به شما نشان می‌دهد. از برنامه‌های وب که برای آن‌ها پرداخت می‌کنند، CDN‌هایی که بر روی آن‌ها میزبانی شده‌اند، چگونگی پیگیری بازدیدکنندگان، پلاگین‌های وردپرس، فونت‌ها و غیره

علاوه بر این، شما می‌توانید وبسایت‌ها را دنبال کنید و هنگام استفاده یا قطع استفاده از یک فناوری در یک وبسایت، اطلاع رسانی شوید. WhatRuns در هر روز بین ۵۰ تا ۱۰۰ برنامه وب جدید را به لیست خود اضافه می‌کند. این افزونه تا کنون بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ کاربر فعال راضی داشته است و برای استفاده از آن نیازی به ثبت‌نام نیست. همچنین، این افزونه رایگان است

برای نصب افزونه WhatRuns در مرورگر خود، می‌توانید به صفحه دانلودهای رسمی آن مراجعه کنید و نسخه موردنظر را برای فایرفاکس یا کروم خود دانلود کنید.

3- افزونه meta seo inspecter

 

meta-seo2
meta-seo2

 

meta-seo3
meta-seo3
meta-seo3
meta-seo3

تحلیل سئو تکنیکال-بررسی عنوان سئو، توضیحات، لینک ها و anchor به کار میرود و اینکه این انکرتکست با چه رلیشن چه متن و تصویری است.

آنچه توسط افزونه meta seo inspecter انجام میشود؟

  • عنوان
  •  داک تایپ
  • نوع زبان
  •  متا تایل
  • دیسکریپشن
  • تعداد تگ‌های H1,H2….H3
  • URL
  • تگ کنونیکال
  • تگ Robots
  • تعداد تصاویر بدون متن جایگزین
  • تعداد لینکها
  • لینکها عکس یا متن است و فالو است یا نو فالو
  • نوع استراکچر دیتا
  • ریسپانسیو بودن یا نبودن
  • بررسی هدینگها
  • فرم های مورد استفاده
  • ایکونهای مورد استفاده
  • فایل های سی اس اس استفاده شده
  • استفاده از انالیتکس و تگ منیجر
  • اطلاعات سی ام اس
  • پیدا کردن مشکلات سایت

4-افزونه Nightwatch 

افزونه Nightwatch  جهت rank tracker به کار میرود یک کلمه کلیدی روی سایت و روی این زبان چه رتبه ای دارد. این افزونه یک کلمه در لحظه ترک میکند در حالیکه سرچ کنسول جایگاه هر کلمه را در روز قبل را میدهد.

nightwatch
nightwatch

5-افزونه check my link

افزونه check my link لینکهای درست و خراب را چک میکند و بروکن لینکها 404 را نیز چک میکند. رنگ سبز لینک های سالم-رنگ لینکهای قرمز مشکل دارو رنگ زرد لینک های هشدار را نشان میدهد. از این طریق، شما می‌توانید لینک‌های نادرست را تشخیص داده و بهبود کیفیت صفحه وب خود را ترقی دهید

check-my-link2
check-my-link2

6-افزونه IP Whois and Flag

افزونه “IP Whois and Flag” یک افزونه برای مرورگرها است که به شما امکان می‌دهد اطلاعات Whois مربوط به یک آدرس IP را بدانید و همچنین پرچم کشور متناظر با آدرس IP را نمایش دهید. با نصب این افزونه، شما می‌توانید با کلیک راست بر روی آدرس IP یا لینک مرتبط، اطلاعات Whois مانند نام دامنه، مالک دامنه، شرکت میزبانی و موارد دیگر را مشاهده کنید. همچنین، با این افزونه، می‌توانید پرچم کشور مرتبط با آدرس IP را در صفحات وب مشاهده کنید که این امکان را به شما می‌دهد تا محل جغرافیایی سایت یا سرویسی که از آن استفاده می‌کنید را بشناسید . همچینین نشان میدهد یا ایم لینک امن است یا خیر؟

ip-whoies
ip-whoies

ip-whoies3
ip-whoies3

7-افزونهKeyword everywhere

keyword-everywhere2
keyword-everywhere2

8-افزونه redirect path

افزونه Redirect Path یک ابزار مفید برای بررسی مسیر هدایت در وب است. این افزونه در مرورگر Chrome قابل نصب است و با نمایش مسیر هدایت شده در صفحه از طریق کدهای HTTP سرور، به کاربران اطلاعات مفیدی را درباره روند هدایت ترافیک ارائه می‌دهد. با استفاده از Redirect Path می‌توانید به سادگی مسیر هدایت شده برای هر صفحه از طریق ریدایرکت‌های 301، 302، 303 و 307 را بررسی کنید. این اطلاعات می‌تواند برای بهبود سئو و تجربه کاربری وبسایت مفید باشد.

redirect path
redirect path

9-افزونه  link redirect trace

link rerdirect trace
link rerdirect trace

افزونه “Link Redirect Trace” یک ابزار قدرتمند برای تحلیل جامع و صحیح لینک‌ها، هدایت‌ها و REL-canonical ها است. این افزونه به شما کمک می‌کند تا تجزیه و تحلیلی دقیق از لینک‌ها، هدایت‌ها و عوارض آن‌ها را انجام دهید. شما می‌توانید از این افزونه برای تجزیه و تحلیل سئوی صفحات وب، سئو در صفحه، سئو خارج از صفحه، تجزیه و تحلیل رقبا و موارد دیگر استفاده کنید.

با استفاده از افزونه “Link Redirect Trace” می‌توانید از مزایا و کاربردهای مختلف آن بهره‌برداری کنید. این افزونه به شما امکان می‌دهد تا مشکلات موجود در سئو در صفحه را شناسایی و بررسی کنید، لینک‌های ورودی به سایت رقبا را بررسی کنید، لینک‌های همکاری خود را بررسی کرده و اطلاعات مربوط به آن را دریابید. همچنین می‌توانید زنجیره کامل هدایت را درک کنید و تعداد و میزان هدایت‌ها را کاهش دهید تا زمان بارگیری سریع‌تری را داشته باشید. با استفاده از این افزونه می‌توانید لینک‌ها را پس از مهاجرت یا بازطراحی وبسایت بررسی کنید و همچنین می‌توانید بررسی کنید آیا یک URL کوتاه به یک وبسایت خطرناک اشاره می‌کند یا خیر. این افزونه قابلیت ردیابی هدایت وبسایت‌های هکر را نیز دارد.

افزونه “Link Redirect Trace” به شما امکان مشاهده نحوه مسدود شدن یک صفحه در فایل robots.txt یا با استفاده از برچسب‌های X-Robots-Tags، مشاهده برچسب‌های NOINDEX/NOFOLLOW بر روی صفحه و مشکلات فنی دیگر را می‌دهد. همچنین می‌توانید تمام کوکی‌های قرار داده شده در هر مرحله از هدایت را مشاهده کنید. شما می‌توانید قدرت و اعتماد “LRT Power*Trust” را برای هر هدایت ببینید و تحلیل کنید. همچنین، می‌توانید از امکانات دیگر این افزونه مانند تجزیه و تحلیل robots.txt برای هر مرحله از هدایت، تجزیه و تحلیل NoIndex و NoFollow در هدایت‌ها، تجزیه و تحلیل هدرهای HTTP و مشاهده کوکی‌های قرار داده شده در هر مرحله استفاده کنید.

با استفاده از افزونه “Link Redirect Trace” می‌توانید به صورت کامل لینک‌ها و هدایت‌ها را تجزیه و تحلیل کنید و بهبود سئو و تجربه کاربری وبسایت خود را بهبود بخشید

link rerdirect trace
link rerdirect trace

10-افزونه stylish

stylish
stylish

افزونه Stylish یک افزونه برای مرورگر Google Chrome است که به شما امکان می‌دهد طرح‌ها و استایل‌های سفارشی را برای وبسایت‌های مختلف ایجاد کنید. با استفاده از این افزونه، می‌توانید ظاهر و چیدمان وبسایت‌های مورد علاقه خود را تغییر دهید. به عنوان مثال، می‌توانید زمینه وبسایت یوتیوب را به رنگ خاکستری یا آبی تغییر دهید یا صفحه نخست گوگل را به رنگ مشکی تغییر دهید. این افزونه برای ایجاد این تغییرات طراحی و توسعه داده شده است و به شما امکان می‌دهد تا با تنظیمات ساده، استایل وبسایت‌ها را به دلخواه خود تغییر دهید.

11- افزونه Grammarly

grammarly
grammarly

افزونه Grammarly یک افزونه مرورگر است که به شما کمک می‌کند در حین نوشتن در سایت‌های مختلف، از جمله Gmail، Google Docs، Twitter، LinkedIn و سایر جاهای آنلاین، گرامر و صحت نوشتاری خود را بهبود بخشید. این افزونه نوشتاری به شما نشانه‌ها و پیشنهاداتی در زمینه گرامر، املاء، نوشتار و سبک ارائه می‌دهد.

با استفاده از افزونه Grammarly، می‌توانید به سادگی اشتباهات گرامری، املایی و نقص‌های دیگر را از متون خود حذف کنید. این افزونه پیشنهاداتی در زمینه استفاده صحیح از کاما، کلماتی که معمولاً به اشتباه استفاده می‌شوند و سایر موارد را به شما ارائه می‌دهد. همچنین، با استفاده از Grammarly می‌توانید سبک نوشتاری خود را تنظیم کنید و درک کنید که پیام شما به خواننده چگونه می‌تواند تاثیر بگذارد.

با افزونه Grammarly می‌توانید نوشتارهای خود را بهبود دهید، جملات را بهبود بخشید و کلمات مناسب را پیدا کنید. همچنین، این افزونه دارای ویژگی GrammarlyGO است که شما را در نوشتن کمک می‌کند. با استفاده از پرمپت‌ها و دستورالعمل‌های ساده، می‌توانید به سرعت پیشنویس‌ها را بسازید و پیام خود را بهبود دهید.

12- افزونه Similar web

similarweb1
similarweb1

similarweb2
similarweb2

افزونه Similar Web یک افزونه مرورگر است که به شما امکان می‌دهد در حین مرور وبسایت‌ها، آمار و اطلاعات مربوط به ترافیک وبسایت‌ها را مشاهده کنید. با استفاده از این افزونه، می‌توانید اطلاعاتی مانند رتبه ترافیک، منابع ترافیک، کلمات کلیدی مهم و سایر آمار وبسایت‌ها را به دست آورید.

افزونه Similar Web امکاناتی برای مشاهده و تجزیه و تحلیل وبسایت‌ها فراهم می‌کند. با یک کلیک ساده، می‌توانید آمار ترافیک و درگیری وبسایت‌ها را به صورت دقیق مشاهده کنید. این افزونه به شما اطلاعاتی مانند میزان پرطرفداری وبسایت، منابع اصلی ترافیک و سایر اطلاعات مربوطه را ارائه می‌دهد.

افزونه Similar Web در مرورگرهای مختلف مانند Chrome و Firefox قابل استفاده است. با نصب این افزونه، شما می‌توانید به راحتی و به صورت همزمان با مرور وبسایت‌ها، اطلاعات مربوط به ترافیک وبسایت‌ها را بدست آورید.

13-افزونه bulk url opener extension

ممکن است Bulk URL Opener Extension یک افزونه باشد که به کاربران اجازه می‌دهد تعداد زیادی از آدرس‌های وب را به صورت همزمان باز کنند. با استفاده از این افزونه، کاربران می‌توانند لینک‌های مختلف را به صورت گروهی و همزمان در مرورگر خود باز کنند، که می‌تواند برای مواردی مانند بازبینی لینک‌ها، بررسی وبسایت‌ها و سایر کاربردها مفید باشد.

14- moz extension

افزونه Moz Extension، یک ابزار مفید برای وبمستران و متخصصان سئو است. این افزونه توسط Moz توسعه داده شده است و برای مرور صفحات وب و نتایج صفحات نتایج موتورهای جستجو متریک‌های سئو فوری را فراهم می‌کند. با استفاده از این ابزار، می‌توان به سرعت متریک‌هایی مانند اعتبار صفحه (Page Authority)، اعتبار دامنه (Domain Authority) و امتیاز اسپم (Spam Score) هر وبسایت یا صفحه را کشف کرد. همچنین، قابلیت مقایسه متریک‌های لینک در سطح صفحات مختلف را هنگام مشاهده نتایج جستجو فراهم می‌کند.

این افزونه امکاناتی متنوعی نیز دارد که شامل جستجوهای سفارشی بر اساس موتورهای جستجو، کشور، منطقه و شهر، برجسته‌سازی کلمات کلیدی در صفحه، تشخیص عناصر در صفحه، مشاهده ویژگی‌های عمومی، نشانک‌ها و وضعیت HTTP می‌شود. همچنین، با این افزونه می‌توان به سرعت امتیازهای اعتبار وبسایت‌ها را ارزیابی کرده و جزئیات تجزیه و تحلیل نتایج جستجو را به صورت CSV‌، برای استفاده در تحلیل‌های بیشتر، ذخیره کرد.

آموزش اکستنشن moz اینجا اورده شده است

15افزونه Auto Refresh Plus

افزونه Auto Refresh Plus یک ابزار کاربردی برای مرورگرها است که به کاربران امکان تازه‌سازی خودکار صفحات وب را می‌دهد. با استفاده از این افزونه، می‌توانید زمانبندی مشخصی را برای تازه‌سازی صفحات انتخاب کنید، مانند هر چند ثانیه، دقیقه یا ساعت. این ابزونه به ویژه برای کاربرانی که به طور مداوم اطلاعات جدید را در صفحات وب دنبال می‌کنند، مفید است. به عنوان مثال، در صفحات اخبار، قیمت‌ها، بروزرسانی‌های وبلاگ‌ها و غیره.

16-افزونه Seo meta click1

افزونه Seo meta click1 یک افزونه مفید برای مرورگر گوگل کروم است.با استفاده از این افزونه، می‌توانید به طور سریع و آسان توضیحات متا را برای صفحات وب خود تنظیم کنید. توضیحات متا، متنی است که به موتورهای جستجو اطلاعاتی درباره محتوای صفحه می‌دهد و در نتایج جستجو نمایش داده می‌شود. با بهینه‌سازی توضیحات متا، می‌توانید بهبود سئو و رتبه‌بندی سایت خود را ارتقا دهید.

  • این افزونه برای سئو تکنیکال و داخلی به کار میرود.
  • این افزونه کدام فونت ها preload شدند و اسکریپتها را نشان میدهد.
  • لینک های نوفالو که وجود دارد را نشان میدهد.
  • هدینگ های صفحه را نشان میدهد.
  • تصاویر صفحه کدام تگ آلت دارند و کدام ندارند.
  • مورد لینک های صحبت میکند
  • در مورد  اپن گرافها صحبت میکند

17-افزونه broken-link-checker

18-افزونه  buster captua

افزونه Buster Captcha Solver یک افزونه برای مرورگر کروم است که به شما در حل کردن captchas سخت با استفاده از تشخیص گفتار در reCAPTCHA کمک می‌کند. با کلیک بر روی دکمه افزونه در پایین ویجت reCAPTCHA، چالش‌ها حل می‌شوند. توجه کنید که همیشه تضمین نمی‌شود که تمامی چالش‌ها حل شوند و محدودیت‌های فناوری باید در نظر گرفته شود.

19-افزونه ublock orgin

افزونه ublock orgin جهت حذف کردن  تبلیغات از یوتیوب و اپارات سایت های تبلیغاتی بالافاصله خود ویدئو را نمایش میدهد.
  • این افزونه میگوید میگوید چند اسکریپت و تبلیغ بسته شده است
  • میگوید چه قسمتی بسته بشه با قسمت مداد هم میتونی بگی مثلا فلان قسمت تبلیغ هست و من نمیخواهم
  • در قسمت چرخ دنده چه فیلترهاو لیست هایی را قرار بدیم که نمایش ندهد حتی  چیزایی که بقیه هم فیلتر کردن نشون میدهد- یا خودم لیست بزارم وایت لیست نشون بدهد این لیست را تبلیغاتشون رو

20-افزونه easyblogcommenting

در افزونه easyblogcommenting برای سایت بلاگی 5 پروفایل میسازید و مرتبا با آنها وارد میشوی کامنت میزاری اجازه ساخت 5 پروفایل را میدهد.

21-افزونه lastpass

این افزونه جهت مدیریت کردن پسوردها به کار میرود.

22-افزونه cookie editor

این افزونه دارای یک رابط کاربری ساده است که به شما امکان ایجاد، ویرایش و حذف کوکی برای صفحه فعلی که در حال بازدید از آن هستید را می‌دهد. توسط کوکی ادیتور با رمز و پسورد سایت مرجع وارد شود. بعد لینک را  اکسپورت میکنی بهش میدی اونم ایمپورت میکنه و  وارد میشه

23-افزونه webchatgpt

این افزونه دسترسی اسان به chatgpt را میدهد. معرفی لیست ابزار های هوش مصنوعی(بیش از 55 ابزار و سایت)  تا بیشتر آشنا بشید

24-افزونه webchatgpt with internet access

با استفاده از این افزونه، می‌توانید نتایج مربوط به جستجوی وب را در نتایج ChatGPT خود مشاهده کنید و متن صفحات وب را از آدرس URL استخراج کنید. همچنین، شما می‌توانید الگوهای prompt را اضافه و استفاده کنید. این افزونه برای کمک به دسترسی به اینترنت توسط ChatGPT Plus کاربران OpenAI ایجاد شده است.

25-افزونه AIPRM

افزونه AIPRM یا Artificial Intelligence-Powered Response Manager، یک افزونه برای مرورگر Chrome است که به کاربران اجازه می‌دهد به هزاران prompt طراحی شده برای ChatGPT از OpenAI دسترسی پیدا کنند. با استفاده از این افزونه، شما به یک مجموعه از prompt های سریع و آماده برای “بازاریابی، فروش، عملیات، بهره‌وری و پشتیبانی مشتری” دسترسی خواهید داشت. هدف این افزونه افزایش دسترسی به ChatGPT است و به طرفداران (بدون تجربه پردازش زبان طبیعی) پرامپت‌های کاملی را برای استفاده از ربات چت OpenAI ارائه می‌دهد. این افزونه رایگان است و با نصب آن، شما به هزاران الگوی شگفت‌انگیز در داشبورد ChatGPT خود دسترسی خواهید داشت. با استفاده از این ابزار، می‌توانید مطالب وبلاگ کامل، عناوین رسانه‌های اجتماعی و کدهای طولانی تولید کنید. همچنین می‌توانید به راحتی برای موضوعات مختلفی از جمله بهینه‌سازی موتور جستجو، ایجاد صفحه فرود، و استراتژی‌های محصول جدید، از الگوهای خاص استفاده کنید. این افزونه با حساب ChatGPT شما به طور سریع و بی‌دردسر ارتباط برقرار می‌کند و پس از نصب افزونه مرورگر، در داشبورد ChatGPT شما نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید یک الگوی prompt موردنظر را انتخاب و چندین کلید واژه یا عبارت را جهت استفاده در ChatGPT وارد کنید. افزونه AIPRM برای استفاده کاربران کاملاً رایگان است و شما می‌توانید آن را از Chrome Web Store دانلود کنید

26-افزونه Tab suspender

وقتی تب های زیادی باز داری تب ها را فریز میکند بعد نیم ساعت که رم را فضایش را نگیرد.بعد از چه مدت زمانی تب های باز را فریز کند

27-افزونه hunter

یک افزونه است که وظیفه جستجوی اطلاعات و تهیه اطلاعات مربوط به دامنه‌ها و ایمیل‌ها را برعهده دارد. این افزونه ابزاری قدرتمند برای جمع‌آوری اطلاعات در حوزه تجارت الکترونیک، بازاریابی دیجیتال و فروش است. با استفاده از افزونه Hunter، می‌توانید اطلاعات ارتباطی از دامنه‌ها و ایمیل‌ها را دریافت کنید و از آن برای اهداف مختلفی مانند برقراری ارتباط تجاری، تبلیغات و بازاریابی استفاده کنید. همچنین، این افزونه قابلیت‌های مفیدی مانند ارزیابی قوت ایمیل، بررسی وضعیت ایمیل، و پیدا کردن دامنه‌های مشابه را نیز فراهم می‌کند. افزونه Hunter برای استفاده در مرورگرهای مختلفی مانند Chrome و Firefox در دسترس است.

28-افزونه lighthouse

  وضعیت سرعت و وبسایت را به ما نشان خواهد داد. سایت را از لحاظ عملکرد-دسترسی پذیری و سئو نشان میدهد

29-افزونه gofullpage

این افزونه جهت گرفتن اسکرین شات از صفحه به صورت عکس، pdf و مستند کردن به کار میرود

30-افزونه گرفتن اسکرین nimbus

توسط این افزونه از کل صفحه یا قسمتی از آن میتوان اسکرین گرفت

31-افزونه search and replace

توسط این افزونه کدام کلمه را در کدام سایت با چی جا بجا کن  در ویرگول و چطور به کار میرود.

32-افزونه Downloader instagarm

توسط این افزونه میتوان پست های اینستاگرام را دانلود کنید

33-افزونه فونت ایرانfont iran

اگر آن سایت را فونش را عوض کنی سایت چه شکلی می شود

34- افزونه user agent switcher

نوع user agent ( چه نوع دستگاه و چه مرورگری کاربران استفاده میکنند) را عوض کنید

35-اکستنشن SEOquake

افزونه SEOquake یک ابزار قدرتمند SEO برای مرورگرها است.این افزونه چگالی کلمات کلیدی و page audit  را نشان میدهد این افزونه به کاربران اطلاعات کلیدی مربوط به بهینه‌سازی موتورهای جستجو را در صفحات وب فراهم می‌کند. با استفاده از SEOquake می‌توانید تحلیل جامعی از صفحات وب را انجام داده و مشکلات بهینه‌سازی مختلفی که با موتورهای جستجوی مدرن رخ می‌دهد را شناسایی و رفع کنید. همچنین، این افزونه امکانات مفیدی مانند بررسی لینک‌های داخلی و خارجی صفحه، مقایسه دامنه‌ها و آدرس‌های وب برای پارامترهای مختلف SEO را فراهم می‌کند. افزونه SEOquake قابل استفاده در مرورگرهای مختلفی مانند Chrome و Firefox می‌باشد و اطلاعات مربوط به شاخص‌های مهم SEO را با سرعت بالا و به صورت لحظه‌ای به شما نشان می‌دهد

36- افزونه Bitly

این اکستنشن ساخت QR CODE و کوتاه کننده لینک را انجام میدهد.

37-افزونه Window Resizer

این اکستنشن جهت تست ریسپانسیو بودن سایت بکار میرود

38- افزونه ذخیره‌کننده مطالب: Pocket

افزونه Pocket یا همچنین با نام “ذخیره‌کننده مطالب: Pocket” یک ابزار است که به کاربران امکان ذخیره کردن و مطالعه محتواهای اینترنتی را فراهم می‌کند. با استفاده از این افزونه، می‌توانید صفحات وب، مقالات، ویدئوها و سایر منابع آنلاین مورد علاقه خود را ذخیره کرده و به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید. این افزونه امکانات مختلفی مانند ارسال محتوا به ایمیل، افزونه‌های مرورگر و اپلیکیشن‌های دیگر را برای ذخیره‌سازی مطالب فراهم می‌کند. با استفاده از Pocket می‌توانید محتواهای مورد علاقه خود را در فضای ابری ذخیره کنید و حتی در زمان‌های آفلاین نیز به آنها دسترسی داشته باشید. این ابزار برای مدیریت بهتر و خواندن مطالب به تاخیر انداخته شده و دسترسی به آنها در هر زمانی که بخواهید بسیار مفید است.

 39-افزونه  mangools

افزونه Mangools یک افزونه SEO است که برای مرورگرهای Chrome و Firefox موجود است. این افزونه قابلیت‌های مختلفی را در ارتباط با بهینه‌سازی موتورهای جستجو و تحلیل وب‌سایت‌ها فراهم می‌کند. با استفاده از این افزونه، کاربران می‌توانند از امکاناتی مانند مشاهده نتایج جستجو در گوگل به صورت محلی، پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با جستجو، بررسی بک لینک‌های صفحات موجود در نتایج جستجو، تجزیه و تحلیل پروفایل URLها و امکانات دیگر استفاده کنند. این افزونه سرعت و کارایی روزمره در بهینه‌سازی سئو را افزایش می‌دهد و امکان استفاده آسان از ابزارهای سئو Mangools را در مرورگر فراهم می‌کند.

40-افزونه woorank

جهت بررسی و آنالیز سئو از این اکستنشن استفاده میشود. برای آشنایی بهتر از آموزش وورنک وکار با ابزار woorank جهت آنالیز و بررسی سئو را از سایت ما ببینید.

woorank
woorank

41-افزونه Data scraper

به طور کلی اکستنشن Data Scraper امکان ذخیزه تمام داده‌های صفحات وب را نظیر جدول یا فهرست‌ها را فراهم می‌سازد.

datascraper
datascraper

 42-افزونه جت سئو

افزونه جت سئو یک ابزار آنالیز سئو سایت است که برای بررسی و بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو مانند گوگل طراحی شده است. این ابزار قابلیت‌های متنوعی از جمله بررسی مشکلات سئو، تحقیق درباره کلمات کلیدی، نظارت بر وضعیت سایت و تحلیل کلمات کلیدی را به وبمسترها و متخصصین سئو ارائه می‌دهد. با استفاده از ابزار جت سئو، می‌توانید به صورت دقیق تغییرات صفحات سایت خود را نظارت کنید، گزارش‌های تصویری دریافت کنید، لینک‌های داخلی و خارجی را بررسی کنید، تحلیل گرافی لینک صورت بگیرد و گزارش‌های روزانه رتبه کلمات کلیدی در گوگل را مشاهده کنید. همچنین، جت سئو قابلیت‌هایی مانند گزارش کنونیکال، گزارش همنوع خواری، بررسی عنوان صفحات و متا توضیحات و ارائه راهکارهای مناسب برای بهبود سئو را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد. 
jetseo
jetseo

43-افزونه ahrefs

افزونه Ahrefs یک ابزار قدرتمند برای سئو و بازاریابی محتوا است.اکستنشن Ahrefs بهترین کلمات کلیدی، لینک‌ها و نمایه‌های رتبه بندی را ارائه می‌دهد. این ابزار مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و قابلیت‌های بسیار کاربردی را در اختیار وبمسترها و متخصصین سئو قرار می‌دهد. با استفاده از Ahrefs می‌توانید اطلاعات مفیدی درباره وب‌سایت خود جمع آوری کنید و از آنها برای بهبود و توسعه کسب و کارتان استفاده کنید. با این ابزار می‌توانید لینک‌های داخلی و خارجی را بررسی کرده، کلمات کلیدی برتر رقبا و رتبه بندی کلمات کلیدی در طول زمان را بررسی کنید و تحلیل‌های گوناگونی انجام دهید. همچنین، Ahrefs قابلیت‌هایی مانند ممیزی محتوا، ارائه پیشنهادات برای بهبود عملکرد صفحات وب، و مجموعه نرم‌افزارهای SEO کاربردی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

ahrefs
ahrefs

44-افزونه gmass

اکستنشن GMass ابزارای قدرتمند جهت سازماندهی کمپین‌های تبلیغاتی است که ایمیل‌ها را زمانبندی می‌کند و متسقیم با Gmail در ارتباط است.

gmass
gmass

45-افزونه extension-manager

افزونه های بالا با یک کلیک فعال و غیر فعال شوند

extension-manager
extension-manager

46-افزونه کی دبلیو رنک

kwfinder
kwfinder

47-اکستنشن های خریدنی و فروش

  • Seoteck
  • Novin trends
  • Limit pass

48- اکستنشن Seo pro

seo-pro-extention
seo-pro-extention

گزارش اطلاات کلی سئو، لیست هدینگ ها -تایتل-دیسکر یپشن- متا رباتس- سایت مپ -توئیتر کارد- قابل ایندکس بودن صفحه-گزارشهای لینک های داخلی و خارجی صفحه- عکسها همراه با تگ الت تصاویر- کدهای اسکیما -استاتوسکها و ریدایرکتها

49-افرونه heading map

  • heading-map-extention
    heading-map-extention

    استخراج هدینگهای صفحه

  • نمایش در نمودار درختی با کادر سبز دور هر هدینگ
  • نمایش تک های سمنتیک html5 در نمودار درختی

 50-اکستنشن web vitals

web-vitals-extention
web-vitals-extention

سئو تکنیکال پاراکترهای Web vitals

بررسی پرفغورمنس صفحه بر اساس پارامترهای web vitals

51- اکستنشن mst serp counter

  • mst-serp-counter-extention-
    mst-serp-counter-extention-

    نوشتن رتبه هر سایت در نتایج جستجوی گوگل در کنار آن

  • فهمیدن رتبه یک سایت در Serp بدون شمردن تک تک نتایج بالای آن

52- اکستنشن cls visualizer

  • cls-visualizer-extension
    cls-visualizer-extension

    بررسی پایداری ظاهر صفحه و نمایش مقدار cls

  •  مشخص کردن المانهای تاثیرگذار در cls و میزان هر کدام

52- اکستنشن nofollow

nofollow-extension
nofollow-extension

بسیاری از لینک‌ها در سایت‌ها NoFollow هستند که به معنای عدم انتقال اعتبار وب سایت‌ها به یکدیگر است. اکستنشن NoFollow در وب سایت‌ها لیستی از لینک‌های NoFollow را ارائه می‌دهد که بدون شک یکی از بهترین افزونه‌های سئو کروم به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است که استفاده از این افزونه به صورت کامل رایگان عرضه شده است.

52- اکستنشن Agital

AGITA-EXTENSION
AGITA-EXTENSION

 اگر واردسرچ کنسول شویم و مقایسه بین رتیه ها انجام دهیم میزان افزایش یا کاهش رتبه را به ما نمایش میدهید

53- اکستنشن GSC Guardian

GSC Guardian_extention
GSC Guardian_extention

از سلامت وب سایت خود مطلع باشید. با یک نمودار ساده، حوادث را در داده های کنسول جستجوی Google خود بررسی کنید.

GSC Guardian – همراه عملکرد جستجوی شما در گوگل

GSC Guardian یک برنامه افزودنی غنی از ویژگی های کروم برای کنسول جستجوی گوگل است که برای کمک به صاحبان وب سایت، متخصصان SEO و بازاریابان دیجیتال طراحی شده است تا تجربه GSC را بهبود بخشند.

54- اکستنشن Glimpse google trends

GLIMPSE-GOOGLE-SEARCH-CONSOLE-EXTENSION
GLIMPSE-GOOGLE-SEARCH-CONSOLE-EXTENSION

اکستنشن Google Trends بخشی از گوگلت وبمستر تولز است که یکی از پرکاربردترین افزونه‌های سئو کروم به شمار می‌رود. این افزونه با استفاده از نمودارها و بررسی جستجوهای تمام کشورها، بهترین کلمات کلیدی مرتبط با نوع فعالیت وب سایت‌ها را تعیین می‌نماید.

همچنین این اکستنشن نشانه ‌دهنده‌ی سطح بهینه سازی سایت‌ها می‌باشد که به صورت رایگان ارائه داده شده است.

55- اکستنشن افزونه BuzzSumo

 

قطعا در گوگل مقالاتی را خوانده‌اید که خیلی کاربردی بوده‌اند و یا به عنوان یک سئوکار سایت رقبای خود را آنالیز کرده‌اید و متوجه شده‌اید که برخی از مقالات آنها بسیار پر بیننده هستند. شما به کمک Buzzsumo extension  که یک افزونه کروم برای SEO است می‌توانید متوجه شوید که یک مقاله چندین بار به اشتراک گذاشته شده است و چه تعداد بک لینک دریافت کرده است.

به کمک این افزونه سئو گوگل کروم می‌توانید متوجه شوید مقالات محبوب چه ساختاری دارند و از این طریق مسیر تولید محتوا سایت خود را به گونه‌ای اصلاح کنید که ورودی سایت تان افزایش یابد.

سوالات متداول

تفاوت پلاگین سئو و اکستنشن گوگل کروم برای سئو

پلاگین‌های سئو و اکستنشن‌های گوگل کروم دارای تفاوت‌های مهمی هستند که انتخاب بهترین ابزار برای سئوکاران را تحت تأثیر قرار می‌دهد:

نصب و راه‌اندازی

  • پلاگین‌های سئو باید در سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس نصب شوند.
  • اکستنشن‌های گوگل کروم به صورت برنامه‌های کوچکی هستند که مستقیماً به مرورگر گوگل کروم اضافه می‌شوند و نیازی به نصب در CMS ندارند.

ویژگی‌ها و امکانات

  • پلاگین‌های سئو امکانات متنوعی برای سئو فراهم می‌کنند مانند بهینه‌سازی عنوان و توضیحات متا، مدیریت کلمات کلیدی، بررسی محتوای تکراری و لینک‌ها، و تجزیه و تحلیل ترافیک.
  • اکستنشن‌های گوگل کروم معمولاً بر روی جنبه‌های خاصی از سئو تمرکز دارند مانند بررسی کلمات کلیدی، لینک‌های شکسته، رتبه‌بندی، و ردیابی بک‌لینک‌ها.

دسترسی و استفاده

  • پلاگین‌های سئو در CMS در دسترس هستند و برای استفاده باید به CMS وارد شد.
  • اکستنشن‌های گوگل کروم مستقل از CMS عمل می‌کنند و می‌توان از آنها در هر وبسایتی که در مرورگر گوگل کروم باز است استفاده کرد.

در زبان فارسی، هم پلاگین و هم اکستنشن، افزونه ترجمه می‌شوند. معمولاً جستجوی “افزونه سئو” در گوگل، بیشتر پلاگین‌های سئو را نتیجه می‌دهد.

5/5 (6 نظر)

12 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • amir-abrishamkar
    2023-07-21 19:46

    ممنون از آموزش اکستنشن سئو موفق باشید فقط فیلم اموزشی باز نمیشه؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-07-29 17:52

      فیلم آموزش اکستنشن سئو برای کسایی که در وبینار ثبت نام کرده اند قابل استفاده است

      پاسخ
  • غیر از آموزش اکستنشن سئو افزونه های سئو را هم آموزش میدهید

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-08-03 17:23

      بله به زودی افزونه های سئو هم اموزش داده میشود

      پاسخ
  • بهترین اکستنشن های گوگل کروم را خیلی خوب توضیح دادید

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-08-15 19:37

      اکستنشن های گوگل کروم خیلی برای سئو مفیدند به همین خاطر بهترین اکستنشن های گوگل کروم را به شما یاد دادیم

      پاسخ
  • مرسی که اکستنشن سئو که کاربردیه یا دادید

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-08-22 13:37

      خواهش میکنم ما با معرفی بهترین اکستنشنهای سئو سعی کردیم راه را برای ارزیابی بهتر سئو فراهم اوریم

      پاسخ
  • am.ahmadzadehmiri93@gmail.com
    2023-10-08 20:46

    اکستنش های سئو خیلی خوب بود

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-10-10 16:40

      خواهش میکنم یک متخصص سئو باید اکستنشن های سئو را به خوبی بشناسد

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید