فهرست محتوای مطالب

resume writing sevice

1- مقدمه

شاید برایتان پیش‌آمده باشد که بخواهید در یک شرکت معتبر استخدام شوید و بخواهید اطلاعات دقیقی از شخصیت، تحصیلات و سوابق شغلی خود با نام رزومه به کارفرمایان ارائه کنید تا نظر آنان را جلب کنید و به جایگاه شغلی موردنظرتان برسید. پس باید بدانید که رزومه چیست؟ و چگونه یک رزومه حرفه ای بسازید. این کار ممکن است در ابتدا گمراه‌کننده و دلهره‌آور باشد؛ اما اگر بدانید رزومه چیست و باید شامل چه مواردی باشد و چه نکاتی در نگارش آن مهم و تأثیرگذار است می‌توانید به‌راحتی رزومه خود را به بهترین شکل ممکن بسازید.

رزومه کاری شما باید به‌گونه‌ای باشد که کارفرما قائل شود شما بهترین انتخاب برای آن جایگاه شغلی محسوب می‌شوید پس اگر CV شما گنگ، نامفهوم، نامرتبط و دور از واقعیت باشد قطع به‌یقین در فهرست افراد دعوت شده جهت استخدام نخواهید بود؛ بنابراین باید معرفی‌نامه شما هرچه زیباتر باشد و جزئیات بیشتری از سوابق کاری و حرفه‌ای شما نشان دهد شانس موفقیتتان در پیداکردن یک شغل خوب و پردرآمد بیشتر خواهد بود.

تیم پیشتاز وب وی پی هرآنچه که نیاز است در مورد رزومه به شما خواهد گفت تا با تصویرسازی درست ذهنی کارفرما از شخصیت کاری‌تان در میدان رقابت پیروز و انتخاب شوید.

2- رزومه چیست؟رزومه یعنی چه؟کارنامک یا رزومه چیست؟

رزومه یا کارنامک رایج‌ترین مدرکی است که از متقاضیان در درخواست‌های شغلی درخواست می‌شود و شامل چکیده‌ای از تجربیات شغلی، سوابق تحصیلی و توانمندی‌های متقاضی شغل است که از طریق آن کارفرما را متقاعد می‌کند که از میان داوطلبان برای مصاحبه کاری بهترین گزینه است.

رزومه کاری حرفه‌ای سندی است که به شما تعلق دارد که می‌تواند یک تا چند صفحه باشد، بر روی کاغذ، یک فایل PDF، یک صفحه از سایت شخصی و یا حتی ایده‌ای از خلاقیت شما باشد.

رزومه (resume) یا (résumé) حرفه‌ای، رزومه ای است که واضح و شفاف باشد و اطلاعات مرتبط با شغل و ویژگی‌های شخصی شما را برجسته کند به‌طوری‌که بتوانید با این سند برای خودتان بازاریابی کنید و توانایی‌ها و مهارت‌های خود را به دیگران معرفی کنید و شغل مناسب با درآمد عالی پیدا کنید.

3- انواع رزومه

رزومه (resume) یکی از ابتدایی‌ترین و ضرورت‌های نیازها برای استخدام در شرکت‌ها و ارگان‌هاست که بر اساس محتوا، قالب، ظاهر دسته‌بندی می‌شود. اگر قصد دارید برای خود رزومه ای تهیه کنید ابتدا باید با انواع آن آشنا شوید و بسته به موقعیت شغلی و شرایط خود یکی از آنها را انتخاب کنید. در ادامه به بررسی انواع رزومه می‌پردازیم.

انواع رزومه

حال با بررسی و مقایسه انواع رزومه ببینید کدام نوع رزومه برای شما می‌تواند مفید باشد. پیشنهاد ما به شما رعایت نکات زیر است:

– شما می‌توانید با بهره‌گیری از ترکیب از انواع رزومه هم به سوابق کاری و تحصیلی و تجربیات و مهارت‌ها بپردازید و از خلاقیت خود برای ارائه آن به دیگران در موقعیت‌های شغلی متفاوت استفاده کنید.

– در رزومه کاری و حرفه‌ای خود لینک یا پیوست نمونه کارهایتان را هم قرار دهید تا به نیاز نباشد برای کارفرما به‌صورت جداگانه ارسال کنید، این نشان می‌دهد شما فردی با خط فکری منظم هستید و شانس شما را در انتخاب فرد مناسب بالا می‌برد.

– پس از تهیه رزومه از دوستان خود بخواهید آن‌ها را بررسی کنند تا از دید دیگران به اشتباهات خود پی ببرید و از خوانایی و انسجام و حرفه‌ای بودن رزومه خود اطمینان حاصل کنید.

– هنگام تصمیم‌گیری برای استفاده از رزومه، سابقهٔ حرفه‌ای و شغلی را که برای آن درخواست می‌کنید را در نظر بگیرید

– کارفرمایان زمان کوتاهی برای بررسی رزومه‌های شما دارند پس سعی کنید اطلاعات شما واضح و نوع لحن شما در رزومه نویسی گیرا باشد.

4- آیا CV همان Resume است؟

اجازه دهید قبل از آنکه به این سوال پاسخ دهیم به تعریف کوتاهی از CV بپردازیم.

1-4- CV چیست؟رزومه شامل چیست؟

CV یا همان Curriculum Vitae که برگرفته از اصطلاحی لاتین به معنای «سیر زندگی» است. سند دقیقی است که کل مسیر شغلی‌ شما را به­تفصیل شرح می‌دهد. CV معمولاً دو یا سه صفحه است، ولی در صورت لزوم می‌تواند از 10 صفحه هم بیشتر شود. CV حاوی اطلاعاتی در خصوص تحصیلات، مشاغل، کتاب‌ها و مقالات منتشرشده، جوایز، افتخارات و سایر موفقیت‌های فردی است.

در آمریکا و کانادا، از CV تنها برای تقاضاهای دانشگاهی (مشاغل دانشگاهی، کمک‌های مالی، دوره‌های تحقیقاتی و غیره) استفاده می‌شود.

اطلاعاتی در CV نوشته می‌شود عبارت اند از:

  • اطلاعات تماس
  • اهداف تحقیق، نمایۀ شغلی یا اطلاعات شخصی
  • تحصیلات
  • پست‌های دانشگاهی
  • کتب
  • فصول کتاب
  • مقالات ارزیابی ‌شده توسط همتایان
  • سایر نوشته‌های منتشر شده
  • جوایز و افتخارات
  • کمک‌های مالی و کمک‌های مالی دورۀ تحقیقاتی
  • همایش‌ها
  • تجربۀ تدریس
  • تجربۀ تحقیقاتی/تجربۀ آزمایشگاهی/کار میدانی
  • فعالیت‌های غیردانشگاهی
  • زبان‌ها و مهارت‌ها
  • عضویت (در انجمن‌ها و سایر موارد)
  • مراجع

2-4- تفاوت CV و رزومه (Resume)

فرق بین CV و رزومه در طول، طراحی و هدف این اسناد نهفته است. CV محدودیتی از نظر طول ندارد. رزومه معمولاً یک یا دو صفحه است. CV کل سیر مشاغل دانشگاهی متقاضی را شرح می‌دهد. رزومه مهارت‌ها و تجربۀ کاری شخص را به‌اختصار بیان می‌کند. از CV برای اهداف دانشگاهی و از رزومه برای تقاضای کار استفاده می‌شود.
تمام موارد فوق در کانادا و آمریکا صادق‌اند.
رزومه و CV در حقیقت اصطلاح‌های مشابه هستند و در بسیاری از جاها به یک مفهوم استفاده می‌شوند. اما در برخی مناطق جهان و موارد خاص، ممکن است تفاوت‌هایی وجود داشته باشد:
۱. طول: معمولاً رزومه به مستندی مختصر از تجربیات و مهارت‌های یک فرد اشاره می‌کند و معمولاً تا یک یا دو صفحه محدود می‌شود. در مقابل، CV ممکن است بسیار طولانی‌تر باشد و شامل توضیحات دقیق‌تری از تحصیلات، تجربیات، و انجام‌ها باشد.
۲. محتوا: رزومه معمولاً تمرکز بر تجربیات کاری فرد دارد، درحالی‌که CV شامل اطلاعاتی نظیر تحصیلات، تجربیات تحقیقی و پژوهشی، مقالات علمی، و دیگر اطلاعات مرتبط با زمینه تحصیلی فرد می‌شود.
۳. استفاده مکانی: در بعضی مناطق مثل ایالات متحده، “رزومه” بیشتر استفاده می‌شود، درحالی‌که در برخی کشورها اروپا، “CV” معمول‌تر است.

1-2-4- تفاوت‌های بین‌المللی و موقعیت کاربرد رزومه و CV

در تمام اروپا (بریتانیا، ایرلند و سایر کشورهای اروپایی) و همچنین نیوزیلند، اصطلاح CV معادل رزومۀ آمریکایی در نظر گرفته می‌شود: CV سند کوتاه و هدفمندی است که برای تقاضای کار استفاده می‌شود و چیزی به نام «رزومه» وجود ندارد.

در استرالیا و آفریقای جنوبی، «CV» و «رزومه» مترادف‌اند. در جنوب آسیا، کارجویان حاوی داده‌های شخصی و «زندگینامه‌ای» مانند تاریخ تولد، جنسیت، نژاد، قومیت، وضعیت تأهل و حقوق است.برای سِمت‌های دانشگاهی در آمریکای شمالی از CV استفاده کنید. تمام جزئیات مربوط به مشاغل دانشگاهی یا حرفه‌ای‌تان را در CV درج کنید.

در هنگام تقاضای کار در اروپا و نیوزیلند باید سندی به نام «CV» ارسال کنید، ولی CV اروپایی در واقع تقریباً مشابه رزومۀ آمریکایی است.

در آلمان، Lebenslauf (دقیقاً مشابه ریشۀ لاتین نوشته می‌شود) نام مصلح‌تر CV است و فقط یکی از سندهای بسیاری است که کارجویان بینوای آلمانی باید برای رسیدن به مرحلۀ مصاحبۀ کاری بسازند. در بریتانیا، ایرلند و نیوزیلند، از CV در تمام زمینه‌ها استفاده می‌شود و رزومه اصلاً به کار نمی‌رود. کاربرد CV در اتحادیه اروپا رایج است.

5- تفاوت پورتفولیو و رزومه

ابتدا به بررسی مفهوم پورتفولیو می پردازیم.

1-5- پورتفولیو چیست؟

پورتفولیو راهی برای اثبات میزان مهارت کارجو از طریق نشان‌دادن نتایج کارهای قبلی و موفقیت در آنها به کارفرماست. گرچه می‌توان از پورتفولیو در تمام زمینه‌های کاری استفاده کرد؛ اما بیشتر برای مشاغلی که هنری و رشته‌های خلاق، مثل طراحی گرافیک، تصویرسازی، فیلم‌سازی و … که نشان‌دادن نمونه کار افراد اهمیت بیشتری دارد.

پورتفولیو در واقع روشی است که فرد با تأثیرگذاری در ذهن مخاطب می‌تواند خود و مهارت‌هایش را معرفی و جایگاه شغلی بهتری کسب کند.

مواردی که در پورتفولیو گنجانده می‌شود عبارتست از:

  • نمونه‌های کاری
  • پروژه‌ها و تجربیات
  • تحصیلات و دوره‌های آموزشی
  • مهارت‌ها و توانایی‌ها
  • توصیه‌نامه‌ها
  • نمونه‌های طراحی و خلاقیت:
  • اعضایی که با آنها همکاری کرده‌اید
  • مقالات و نوشته‌ها

2-5- بررسی تفاوت­های رزومه و پورتفولیو

حال که دانستید پورتفولیو چیست به تفاوت رزومه و پورتفولیو می‌پردازیم. اصلی‌ترین فرق رزومه و پورتفولیو در هدف، نحوه نگارش و کاربرد آن است.

The difference between resume and portfolio

5- تفاوت کاورلتر و رزومه

ابتدا به بررسی مفهوم cover Letter یا نامه پوششی می‌پردازیم.

نامه اختصاصی یا همان Cover Letter پیامی است

که شما در کنار رزومه خود و به‌صورت اختصاصی برای یک فرصت شغلی در یک سازمان خاص ارسال

می‌کنید. در واقع کاورلتر می‌تواند کمک کند که فرد به مصاحبه دعوت بشود و یا از بین سایر داوطلبین حذف بشود.

برای نگارش کاورلتر باید به ۲ سؤال پاسخ دهید:

 ۱. انگیزه شما برای اپلای در این موقعیت چیست؟

 ۲. چرا فکر می‌کنید که می‌توانید کاندیدای مناسبی برای این پوزیشن باشید.

1-5- انواع کاورلتر

  • کاورلتر برای پذیرش تحصیلی
  • کاورلتر برای انتشار فعالیت پژوهشی
  • کاورلتر شغلی

2-5- بررسی تفاوت­های رزومه و کاورلتر

بله، هر دو نامه از نظر محتوایی که دارند، میزان شرح جزئیات و مطالب مندرج، طول هر نامه، هدف از هر نامه، فرمت و قالب بندی هر کدام و… متفاوت هستند.

The difference between resume and cover letter

در نهایت باید گفت گفت که این دو سند نمی‌توانند جایگزین یکدیگر شوند بلکه مکمل یکدیگر هستند و در واقع cover تکمیل کننده رزومه است.

How to write a resume

6- چگونه یک رزومه کاری بنویسیم؟چگونه رزومه بنویسیم

این سوالی است که قبل از آنکه شروع به نوشتن رزومه کنید باید از خودتان بپرسید چرا که رسیدن به جواب آن در استخدام شما تاثیر به سزایی خواهد داشت و می تواند منجر به شکست یا موفقیت در انتخاب یک شغل شود. بنابراین ضروری است برای برداشتن اولین گام و تکمیل توانایی های حرفه خود در رزومه کاری زمانی را اختصاص دهید.

یادتان باشد آنچه باعث تمایز شما با دیگر متقاضیان می شود این است که اطلاعات شما به شکلی جامع و قابل فهم بیان شود، پس باید اطلاعات کافی در مورد باید و نباید های نگارش یک رزومه داشته باشید. تحقیقات نشان داده است که کارفرماها در همان 7 ثانیه اول رزومه شما را می بینند و در مورد رد کردن و یا بررسی آن تصمیم می گیرند پس باید رزومه شما  طوری نوشته شود که به سرعت توجه کارفرما را به خود جلب کند.

ما نکاتی را در مورد چگونگی نوشتن رزومه برای شما آورده ایم تا بتوانید با بهره گیری از آنها یک رزومه خوب بنویسید.

اصولی که باید در رزومه نویسی رعایت شوند تا رزومه کاری رد نشود عبارتند از :

  • انتخاب ساختار و نوع مناسب رزومه؛
  • چیدمان و اولویت بندی اطلاعات رزومه؛
  • رعایت اصول زیباسازی رزومه مانند: انتخاب فونت، فاصله خطوط، اندازه فونت و…؛
  • رزومه نه خیلی پیچیده باید باشد و نه خیلی سطحی؛
  • خوانا بودن رزومه و اجتناب از بیان گنگ و نامفهوم بودن اطلاعات؛
  • رعایت طول مناسب رزومه و اجتناب از زیاده گویی؛
  • درج اطلاعات صحیح تماس کارجو به سربرگ رزومه جهت دسترسی سریع تر کارفرما؛
  • استفاده از عکس پرسنلی رسمی در رزومه؛
  • توصیف خلاصه رزومه؛
  • ساخت صفحه لینکدین و قرار دادن لینک آن را در رزومه، چرا که کارفرمایان لینکدین افراد کارجو را بررسی می کنند (برای ساخت پروفایل لینکدین می توانید از ما کمک بگیرید.)؛
  • رزومه جامع و کامل و شامل تمام اطلاعات مرتبط تحصیلی و شغلی و مهارتی باید باشد؛
  • در نوشتن تمام جزئیات رزومه خواسته‌ها و نیازهای کارفرما را در اولویت قرار دهید؛
  • از کلمات کلیدی هر شغل و عبارت تخصصی و بدور از غلط‌های املایی و نگارشی استفاده کنید؛
  • لحن نگارش رسمی باشد؛
  • در بخش اطلاعات فردی از نوشتن اطلاعاتی چون نام پدر، شمارۀ ملی، شمارۀ شناسنامه و مثل این‌ها بپرهیزید؛
  • در بیان مهارت‌ها اغراق نکنید و صادقانه بنویسید؛
  • برای موقعیت شغلی، توجه کنید برای کجا رزومه مینویسید تا انتخاب کنید به کدام زبان انگلیسی، فارسی و …بنویسید؛
  • رزومۀ به‌روز داشته باشید؛
  • دستاوردها و سوابق نامربوط را در رزومه کاری درج نکنید؛
  • رزومه خود را بازبینی و ویرایش کنید برای این کار می توانید قبل از ارسال رزومه، آن را به دقت بررسی کنید تا اشتباهات املایی و نگارشی نداشته باشد و یا از یکی از دوستان یا آشنایان خود بخواهید رزومه شما را مرور کند و بازخورد بدهد؛
  • تجربیات شغلی مرتبط خود را مشخص کنید.

7- جملات تاثیرگذار در رزومه(برای آنکه زیباتر بنویسیم باید چه چیزی را بشناسیم)

  • استفاده از کلمات کلیدی موقعیت شغلی که برای آن رزومه ارسال می کنید؛
  • استفاده از کلماتی که سطح شما را به خوبی نشان دهد؛
  • اگر می‌خواهید نشان دهید که نتیجه گرا و سخت کوش هستید، از اعداد و ارقام در رزومه خود استفاده کنید مثلا بگویید من “یک نویسنده عالی” هستم؛
  • سراغ افعالی بروید که بتوانید مهارت رهبری و تغییر و تحول خود را با آن نشان دهید؛
  • سراغ کلمات ساده و در عین حال قدرتمند بروید و از آنها در رزومه خود استفاده کنید تا مسئولیت‌پذیری و همچنین کوشا بودن شما در کار را نشان دهد؛
  • استفاده از کلماتی مانند: افزایش درآمد، افزایش تعداد مشتری، برندینگ و غیره برای شرکت و … که داستان حرفه‌ای متقاضی در رزومه جذاب‌تر نشان می دهد؛
  • کلماتی که بر مثمر ثمر بودن، خلق ارزش افزوده و پیشرفت تمرکز دارد و نشان می دهد کار شما ارزشمند بوده است؛
  • استفاده از افعالی که واقعاً توضیح دهنده آنست که چه اتفاقی در آن کار خاص افتاده است؛
  • استفاده از کلماتی که نشان می دهد شما می توانید عضو موثر در یک گروه کاری باشید، برای مثال اگر می‌خواهید نشان دهید که فردی با توانایی کار تیمی هستید، باید از کارهایی که در تیم‌های مختلف انجام دادید و اتفاقا باعث موفقیت و به هدف رسیدن تیم‌ها شدند، در رزومه بگویید؛
  • از ایده ها وخلاقیت هایی که در کسب و کارهای قبل ارائه دادید استفاده کنید و توضیح دهید که چگونه این ایده به شرکت در رسیدن به موفقیت کمک کرده است؛
  • از کلماتی مانند تعهد،مسئولیت پذیری و … استفاده کنید تا نشان دهید در طول همکاری تمام توان و تلاش خود را در کار می‌گذارید؛
  • از کلمات “آموزش” و “منتور” استفاده کنید تا بیان کنید که می توانید مدیریت، رهبری، آموزش یا مشاوره به دیگران باشید. برای این کار می توانید به تعداد کسانی که آموزش داده‌اید یا راهنمایی کرده‌اید اشاره کنید؛
  • از کلمه عملی داوطلبانه استفاده کنید. این کلمات نشان می دهد که شما در مواقع لزوم جهت پیشرفت پروژه یا کار کمک می کنید؛
  • از کلمات کلیشه ای و خیلی کلی استفاده نکنید در عوض از کلماتی استفاده کنید که بر روی مهارت ها و دستاوردهای شما تمرکز دارد.

8- معرفی انواع سایت ها و برنامه های رزومه سازهای آنلاین

امروزه استفاده از سایت ها و برنامه های ساخت رزومه روشی رایج برای ساخت رزومه کاری، تحصیلی و … در سراسر دنیاست که به شما کمک می کنند تا رزومه خود را بر اساس نیاز و ویژگی های خودتان بسازید.

مراحل ساخت رزومه آنلاین توسط این رزومه سازهای آنلاین برای ساخت رزومه های حرفه ای ویژگی ها و عمکردهای مشترکی دارند که عبارتند از:

  1. انتخاب قالب با توجه به شغل درخواستی و نیاز کاربر
  2. جایگذاری محتوا در قالب انتخاب شده
  3. ادیت و ویرایش خطاها
  4. ضمیمه کردن عکس پروفایل
  5. خروجی PDF رزومه تنظیم شده

1-8- مزایای استفاده از ابزارهای رزومه ساز چیست؟

استفاده از ابزارهای رزومه ساز و قالب‌های آماده به ساخت رزومه با طراحی بصری جذاب کمک می‌کند. همچنین، استفاده از ابزارهای رزومه ساز بسیار ساده است، امکان شخصی‌سازی رزومه‌ها در این ابزارها وجود دارد و بیشتر رزومه‌سازها توصیه‌هایی را برای بهینه‌سازی رزومه به کاربران پیشنهاد می‌دهند.

آیا استفاده از ابزارهای رزومه ساز رایگان است؟

بیشتر ابزارهای رزومه ساز امکانات خود را به رایگان در اختیار کاربران می‌گذارند. اما استفاده از بعضی ابزارها به شکل محدود رایگان است و کاربران برای استفاده از امکانات پیشرفته‌تر باید مبلغی را بپردازند.

2-8- معرفی بهترین سایت‌های ایجاد رزومه (سایت فارسی و خارجی برای نمونه رزومه چیست)

در این قسمت به بررسی سایت های ساخت رزومه می پردازیم.

1-2-8- معرفی رزومه سازهای آنلاین برتر دنیا

  • رزومه‌ساز Kickresume: این تمپلیت ۶ ماه رایگان است و پس از آن باید پرداخت دلاری داشته باشید.
  • رزومه‌ساز Zety : این تمپلیت و قالب رایگان ندارد و هزینه استفاده از تمام امکانات این سایت به‌صورت دلاری باید پرداخت شود.
  • رزومه ساز VisualCV: تعداد محدودی تمپلیت و قالب رایگان دارد و برای استفاده بیشتر از امکانات آن اشتراک ماهانه خریداری شود.
  • رزومه‌ساز ResumeGenius: این تمپلیت و قالب رایگان ندارد و هزینه استفاده از تمام امکانات این سایت به‌صورت دلاری باید پرداخت شود.
  • رزومه‌ساز resume.com: کاملاً رایگان است و دارای ۱۲ نوع تمپلیت برای ساخت رزومه است.
  • رزومه ساز resume.io: تنها یک تمپلیت رایگان دارد و به‌طورکلی تعداد محدودی تمپلیت برای ساخت رزومه دارد و برای استفاده از آن باید هزینه اشتراک پرداخت شود.
  • رزومه‌ساز MyPerfectResume.com: تعداد تمپلیت‌های رایگان ۳۲ عدد است و برای استفاده بیشتر از امکانات آن اشتراک ماهانه خریداری شود.
  • رزومه ساز Canva: اگر به دنبال یک رزومه‌ساز کاملاً رایگان با تعداد نامحدود قالب هستید می‌توانید از رزومه‌ساز Canva استفاده کنید.
  • رزومه‌ساز Novoresume: دارای ۱۲ تمپلیت و قالب رایگان است که می‌توانید برای تغییر بخش‌های مختلف این ۱۲ قالب رایگان هزینه‌ای پرداخت کنید و تغییرات دلخواه را اعمال کنید.
  • رزومه‌ساز CakeResume: دارای یک قالب پایه رایگان است و هزینه اشتراک ماهانه برای استفاده از این رزومه‌ساز پرداخت شود.

2-2-8- معرفی رزومه سازها در ایران

 pishtazwebwp: تنها رزومه‌ساز ایرانی که به بیش از دو زبان قادر به تنظیم و تحویل رزومه است. هزینه ساخت رزومه تخصصی توسط پیشتاز وب وی پی بسیار مقرون‌به‌صرفه است و حرفه ای است.

9- تبدیل رزومه فارسی به انگلیسی

این روزها به دلیل مشکلات اقتصادی و کاهش ارزش واحد پول کشور و… افراد زیادی به دنبال راهی برای کسب درآمد دلاری و مهاجرت هستند. به همین دلیل با مشاهده آگهی‌های درخواست کاری ترغیب به ارسال رزومه می‌شوند؛ اما پس از ارسال آن با پیغام عدم‌پذیرش مواجه می‌شوند، چرا که به‌درستی نمی‌توانند به زبان‌های دیگر خصوصاً انگلیسی رزومه تهیه کنند.

آنچه باید بدانید این است که اولین گام شما برای اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاه‌های خارجی و مهاجرت تحصیلی و یا کاریابی و استخدام در شرکت‌های خارجی و مهاجرت داشتن رزومه ای مناسب و رقابتی است. یادتان باشد که این تصور غلطی است که فکر کنید با ترجمه موارد موجود در رزومه فارسی نیازتان به داشتن رزومه انگلیسی رفع می‌شود، چراکه این رزومه به فارغ از ترجمه باید اصول مربوط به رزومه نویسی بین‌المللی را داشته باشد و رزومه شما باید باتوجه‌به موقعیت، شرایط و داشته‌هایتان تهیه شود تا موفق شوید.

بنابراین اگر در مسیر نگارش رزومه به زبان انگلیسی هستید ابتدا تعیین کنید هدف شما از نوشتن رزومه بین‌المللی چیست و سپس اولین گام ساخت رزومه حرفه‌ای دوزبانه را بردارید تا بتوانید کارفرمایان را ترغیب به استخدام کنید.

1-9- دلایل استفاده از رزومه انگلیسی

۱- اقدام جهت دریافت پذیرش در دانشگاه‌های خارجی و مهاجرت تحصیلی

۲- کاریابی و استخدام در شرکت‌های خارجی و مهاجرت کاری

۳- دریافت پروژه‌های خارج از کشور و کسب درآمد دلاری

2-9- کدام اصول را باید برای نگارش رزومه انگلیسی رعایت کنیم ؟

۱- اصول و قواعد بین‌المللی ساخت یک رزومهٔ انگلیسی حرفه‌ای

۲- اصول و قواعد محلی رزومه انگلیسی در کشور مقصد

۳- اصول مختص به رزومهٔ کاری و تحصیلی

3-9- بخش‌های مختلف رزومه انگلیسی ( رزومه شامل چه مواردی است؟)

۱- اطلاعات فردی

۲- تصویر

۳- عنوان شغلی

۴- اطلاعات تماس

۵- درباره من

۶- سوابق تحصیلی

۷- سوابق شغلی و پورتفولیو

۸- مهارت‌ها

۹- علایق و سرگرمی‌ها

۱۰- مقالات

۱۱- تحقیقات و نشریات (رزومه تحصیلی)

۱۲- پروژه‌ها (رزومه کاری)

۱۳- جوایز و افتخارات

۱۴- بخش رفرنس یا لیست افراد معرف

۱۵- گواهینامه‌ها

۱۶- زبان

4-9- چگونه رزومه به زبان انگلیسی بنویسیم؟

اگر شما هم مثل میلیون‌ها نفر دیگر به دنبال راهی برای تغییر مسیر زندگی‌تان از راه مهاجرت و یا کسب درآمد دلاری در ایران هستید و زمان کمی دارید و یا نمی‌دانید باید چگونه یک رزومه بین‌المللی را تهیه کنید ما به شما کمک خواهیم کرد.

 شرکت پیشتاز وب وی پی با تخصص چندین ساله در زمینه کاریابی و مهاجرت با بهترین کیفیت و در کمترین زمان می‌تواند به شما کمک کند تا رزومه استاندارد خود را هرچه سریع‌تر بسازید و برای مهاجرت اپلای کنید.

پیشنهاد

اگر دنبال یادگیری آموزش رزومه نویسی هستید آموزش رزومه نویسی را از سایت ما مشاهده کنید و یا اگر دنیال خدمات ساخت رزومه حرفه ای هستید با ما در ارتباط باشید

5/5 (2 نظر)

6 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • مرسی از آموزش رزومه نویسیتون برای ساهت رزومه به زبان انگلیسی باید با شما در ارتباط باشیم؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-11-28 11:26

      بله حال که فهمیدید رزومه چیه میتونید برای ساخت رزومه با ما تماس بگیرید

      پاسخ
  • am.ahmadzadehmiri93@gmail.com
    2023-12-04 15:31

    سلام در مورد اینکه رزومه چیست و چگونه نوشته میشود خیلی عالی صحبت کردید

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2024-01-01 19:32

      خواهش میکنم سعی کردیم در مورد رزومه یعنی چه و چگونه رزومه بنویسیم را برای شما توضیح دادیم

      پاسخ
  • shirin shamsghahfarokhi
    2024-01-22 13:13

    من دقیقا فهمیدم چگونه رزومه بنویسیم و رزومه شامل چه مواردی است ایا شما خدمات رزومه نویسی هم ارائه میدهید؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2024-03-01 11:03

      خواهش میکم هدف ما هم این بو بفهمید رزومه یعنی چه و چگونه نوشته میشود

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید