بهترین سایت های فریلنسری کدامند؟
قبل از معرفی سایت های فریلنسری بهتر است ابتدا شما را با مفهوم فریلنسر آشنا سازم.
فریلنسر یا به عبارت بهتر دور کاری مفهوم جدیدی است که جدیدا خیلی رواج پیدا کرده است . مخصوصا در زمان کرونا که اکثر کسب و کارها یا تعطیل شده یا یک سری کارها نیروهای خودشان را کم کرده اند و شرکت ها کمتر زیر بار این میروند که نیروی تازه کار استخدام کنند. در این مفهوم شخص در هر مکانی حتی در خانه خودش نشسته و پروژه مشخصی از راه دور میگیرد و کسب درآمد میکند.
در روش فریلنسری یک نفر به کارفرما قول میدهد که به ازای یک دستمزد مشخصی یک کار مشخصی را انجام دهد که این دستمزد میتواند به صورت پروژه ای ، روزانه یا هفتگی حساب شود. معمولا بعد از اتمام کار فریلنسری نیاز به پشتیانی نیست ، البته خود شخص فریلنسر میتواند آن را نیز قبول کند.
آیا با برای نام کار فریلنسری نیاز به مهارت خاصی هست؟
جواب این سوال خیر است شما با هر مهارت که داشته باشید میتوانید به صورت فریلنسری کسب درآمد کنید البته در مقاله ای جداگانه در مورد لیست مشاغل فریلنسریلیست مشاغل فریلنسرینگ(دورکاری) به طور مفصل به این موضوع پرداخته ایم که اگر دوست داشته باشید می توانید این مقاله را نیز مطالعه بفرمائید.
البته انجام کار به صورت فریلنسیگ یک کار چالش بر انگیز است و دارای معایب و مزایایی هست که درخصوص این مورد هم در مقاله ای جداگانه به موضوع معایب و مزایای فریلنسینگ پرداخته ایم.
اگر شما قصد این را کرده اید که به عنوان یک فریلنسر به فعالیت در زمینه تخصصی خودتان بپردازید باید با سایت های فریلنسری خارجی و سایت های فریلنسری داخلی آشنا شوید.
سایتهای فریلنسری یک محیط امن است که هم به کارفرما برای پیدا کردن فردمناسب برای انجام پروژه هایشان و هم به فریلنسرها برای پیدا کردن کار مناسب با حرفه ومهارتشان کمک میکند.
در ادامه این مقاله به سایتهای فریلنسری که بیشترین بازدهی و درآمد را در سالهای اخیر داشته اند میپردازیم.
بهترین سایتهای فریلنسری خارجی
1-سایت فریلنسر
یکی از سایت های معروف در زمینه سایت های فریلنسری خارجی سایت فریلنسر است . در آنجا کارفرمایان پروژه خود را تعریف میکنند و فریلنسرها نیز بعد از ثبت نمونه کارها دنبال پروژه مورد نظر خود میگردند. معمولا کارمزدی که این سایت در نظر میگیرد 10 درصد برای همه پروژه ها و حداقل 5 دلار برای هر پروژه است.
2- سایت آپ ورک
یکی از سایت های معتبر خارجی در زمینه سایتهای فریلنسری خارجی سایت آپ ورک است سخت گیری آن به نسبت به سایتهای دیگری مثل سایت فریلنسر و یا سایت فایور بیشتر است .درصدی از این هزینه خدمات است که برای پروژه های زیر 500 دلار برابر 20 درصد و برای پروژه های بالاتر از 500 دلار برایر یا 10 درصد است. پروژه های اپ ورک از تنوع زیادی برخورار است و فریلنسرها نیز میتوانند مهارت های خود را به سه دسته بندی 1- ابتدایی2- متوسط 3- متخصص تقسیم بندی کنند. یکی از مزایای سایت اپ ورک این است که کارفرما و فریلنسرها از طریق چت آنلاین و تماس تصویری به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
3- سایت فایور
یکی از قدیمی ترین سایتهای فریلنسری خارجی سایت قدیمی سایت فایور است.درصدی که این سایت به عنوان کارمزد بر میدارد 20 درصد کل پروژه است. یکی از قابلیت های مهم این سایت این است که پروژه هایی که فریلنسرها کامل کرده اند را میتواند برای دید عموم به نمایش بگذارند همچنین در این سایت یک سری دوره ها برای افزایش مهارتها نیز وجود دارد.
4-سایت تاپ تال
این سایت نیز یکی از سایت های قوی در زمینه فریلنسر خارجی است تنها نکته ای که باید در مورد این سایت بدانید این است که شما برای فریلنسر شدن در این سایت باید آزمونهایی برای سنجش میزان مهارتها و سنجش میزان تسلط به زبان انگلیسی طی کنید.
در ابتدا به شما پروژه های آزمایشی را میدهند و اگر پروژه ها را به شکل قابل قبول انجام دادید به شما پیشنهاد پروژه های واقعی داده میشود.
5-سایت پیپل پر آور
(https://www.peopleperhour.com/)
در این سایت انواع مختلفی از پروژه ها وجود دارد و از مزایای سایت پیپل پر آور این است که فریلنسرها میتوانند اعلام کنند که در یک ساعت چه کارهایی میتوانند بکنند و همچنین دارای یک سیستم هوشمند است که فریلنسران میتوانند سوالهایشان را از کار فرما بپرسند.
6-سایت لینکدین
سایت لینکدین نیز یکی از حرفهای ترین شبکه اجتماعی کسب و کار است. که در آنجا نیز کارفرمایان پروژه های خود را هم به صورت دورکار و .. ارائه میدهند فریلنسر ها نیز میتوانند ضمن اینکه یک پورتفلیو حرفه ای در مورد خودشان ، تجارب کاریشان و خدماتی که میتوانند انجام دهند درست میکنند میتوانند به دنبال کار نیز بگردند همچینین از مزایای آن میتوان از امکان مشاهده پُست کاری سایر کاربران و شیوه کارهای فریلنسری نام برد به دلیل اهمیت این موضوع ما در آموزشی به نحوه ایجاد پروفایل کاربری مناسب و نحوه کار در سایت لیندکین پرداخته ایم.
7-سایت نود و نه دیزاین
این سایت یک سایت قوی فریلنسری خارجی است که بیشتر در حوزه طراحی وب کار میکند . یکی از مزایای سایت نود و نه دیزاین امکان انجام کار گروهی در این سایت است بدین معنا که فریلنسران هم میتوانند به صورت یک به یک و متقابل با کارفرما کار انجام دهند و هم به صورت اشتراکی و بر طبق تخصصشان . اگر شما به انجام کار گزوهی علاقه مندید این سایت را به شما پیشنهاد میکنیم.
8-سایت گورو
سایت گورو نیز یکی دیگر از سایت های معروف در زمینه سایتهای فریلنسری خارجی است از مزایای آن میتوان به کوچک بودن محیط کار و کم بودن تعداد فریلنسرها در آنجا اشاره کرد و بدین جهت فریلنسرها راحت تر کار پیدا خواهند کرد. از جمله مزایای آن داشتن work room برای مدیریت بهتر فریلنسرهاست
9-سایت آکونت
یکی از سایتهای خارجی قوی دیگر در زمینه سایت های فریلنسری خارجی سایت آکونت است این سایت امکان زدن برچسب های کلمه ای و تصویری را برای فریلنسران فراهم میسازد این کار احتمال قرار گرفتن فریلنسرها در پروژه های اشتباه را کاهش خواهد داد.
10-سایت سالید گیگز
یکی دیگر از سایت های فریلنسری خارجی سایت سالید گیگز است. در این سایت نیز نیاز به پیدا کردن پروژه برای فریلنسران نیست افراد با تکمیل کردن اطلاعات کاربری و مهارتی خود پروژه دریافت خواهند کرد. تنها نکته قابل توجه این سایت که برای عضویت در این سایت باید 2 دلار بپردازید.
11-سایت سیمپلی هایرد
(https://www.simplyhired.com/)
از مزایای سایت سیمپلی هایرد این است که میتوانید شغلهایی را که نزدیک محل زندگی تان هست را پیدا کنید. همچنین میزان هزینه ای که برای کار مورد نظر پرداخت میشود برآورد شده و میتوان تخمینی از این که هر پروژه چه هزینه ای دارد را بدست آورد و با توجه به پورتفولپو و رزومه تان میتوانید به آموزش دوره هایی متناسب با تخصصتان بپردازید.
12- سایت کرودد
سایتد کرودد یک سایت خوب برای فریلنسران است بدین معنا که این سایت با استفاده از هوش مصنوعی که دارد افراد را بر اساس نرخ کار، تجربه و مهارت رتبه بندی میکند و سپس متناسب ترین فرد را برای انجام پروژه انتخاب میکند. پس دیگر نیازی نیست که شما به عنوان فریلنسر پروژه را انتخاب کنید و تنها منتظر زنگ کارفرما بمانید.
بهترین سایتهای فریلنسری ایرانی
1-سایت پارسکدرز
در سایت فریلنسری پارسکدرز یک مشتری پروژه خودش را برای انجام آن ارائه میدهد و پس از آنکه درخواست انجام آن توسط مدیران سایت پارسکدرز بررسی و تایید شد در معرض نمایش قرار میگیرد تا فریلنسرها برای دریافت آن اقدام کنند نهایتا یکی از فریلنسرها قبول میشود و کار شروع میگردد. محیط کار پارسکدرز تا بحال محیط امنی بوده است.
2- سایت پونیشا
یکی از سایت های معروف در زمینه سایت های فریلنسری ایرانی، سایت پونیشا است که در حال حاضر ۲۷۰ هزار فریلنسر حرفهای مشغول فعالیت در آن هستند. سایت پونیشا زمینه کاری های مختلفی را پوشش میدهد . روش کار در این سایت بدین صورت است که کارفرما پروژه خودش را با تعیین مبلغی معین روی سایت قرار میدهد فریلنسرها آن را مشاهده میکنند و اگر مورد تاییدشان بود برای آن درخواست میدهد در نهایت یکی از آنها به انتخاب کارفرما انتخاب شده و کار شروع میشود. در این سایت معمولا 10درصد هزینه متعلق به سایت خواهد بود.
3-سایت انجام میدم
سایت انجام میدم هم یک سایت معروف و معتبر در زمینه سایتهای فریلنسری ایرانی است در این سایت علاوه بر انجام کارهای پروژه ای شما میتوانید خدمات فروش را نیز ارائه بدهید یکی از مزایای دیگر سایت انجام میدم این است که امکان مقایسه در بین بستههای مختلف خدمات براساس قیمت، سوابق فروشنده و نظر مشتریان قبلی را فراهم میسازد.
4- سایت تایپ ایران
از جمله سایت های فریلنسری ایرانی مناسب سایت تایپ ایران است که در بیشتر پروژه های آن در زمینه تایپ و ترجمه و… است و فریلنسرها نیز در آنجا لیست خدمات و مهارتهایشان را ثبت کرده و دنبال پروژه مرتبط با مهارتهایشان میگردند.
5- سایت کار لنسر
سایت کارلنسر نیز یک سایت معتبر د ایرانی است که در آن کارفرما پروژه خود را تعریف میکند فریلنسر نیز پروفایل خود را تکمیل و دنبال پروژه میگردد و خدمات خود را ارائه میکند و پروژه های مورد نظر خود را انتخاب میکنند.
6-سایت کاریشه
یکی از سایت های فریلنسری معتبر ایرانی دیگر سایت کاریشه است که در آن جا نیز کارفرمایان پروژه هایشان را برای انجام کار قرار داده و فریلنسرها نیز پروژه ها را بر طبق مهارت های خودشان انتخاب میکنند کارمزدی که سایت کارپیشه در خصوص این خدمات ارائه میدهد 8 درصد است. از جمله مزایای این سایت امکان حل اختلافات بین فریلنسر و کارفرما است.
7-سایت سان تایپ
یکی از سایتهای فریلنسری ایرانی قوی در زمینه ویراستاری و ترجمه و تایپ سایت سان تایپ است که مخاطبان زیادی را جدیدا به خود اختصاص داده است.
8-سایت کاریتو
سایت کاریتو نیز یک سایت قوی در زمینه سایت های فریلنسری ایرانی است که بیشتر توجه آن به خدمات کاربر پسند است و تا کارفرما کار را تائید نکند هزینه واریز نمیگردد.
9-سایت دورکار
یکی از سایت های معروف ایرانی در زمینه فریلنسر نیز سایت دورکار است که انواع مختلفی از دسته های پروژه مثل طراحی وب سایت، طراحی برنامه اندروید و آیاُاِس، طراحی سه بعدی، نگارش و ترجمه متن را متخصصان ایرانی در انجام میدهند.
10-سایت پارس فریلنسر
سایت پارس فریلنسر نیز یکی از سایت های پرطرفدار در ایران است که تعدادی زیادی دسته پروژه برای انجام کار در آنجا وجود دارد و فریلنسران میتوانند پروژه را بر طبق توانایی ها و مهارتهایشان بسنجند و انتخاب کنند.
البته هر کدام از این سایت ها مزایا و معایب خاص خود را دارند و هدف ما در این مقاله بیشتر آشنایی شما با این سایت های فریلنسری بود. البته در مورد چگونگی نحوه کار در سایت های فریلنسری مخصوصا سایت های خارجی فریلنسری ما آموزشی تحت عنوان آموزش جامع و کامل فریلنسینگ در قسمت آموزشهای سایت برای شما فراهم کرده ایم که در آنجا به صورت کامل و جامع در مورد حل مشکل هویت ایرانی نحوه کاریابی به صورت مفصل به این موضوع پرداخته ایم.
مسلما هیچ آموزشی بی عیب و نقص نیست ماخیلی خوشحال خواهیم شد که شما در ادامه ی این مقاله و در بخش دیدگاه ها نظرات خود را بیان کنید منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.
25 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
آیا در رابطه با نحوه کار با این سایت هاهم مقاله ای درسایت شما هست؟
با سلام در سایت ماآموزشی با عنوان آموزش جامع و کامل فریلنسرینگ به صورت ویدیویی قرار دارد که به زودی در سایت قرار میگیرد و در مورد نحوه کار در این سایتها کاملا بیان شده است
https://pishtazwebwp.com/downloads/comprehensive-and-complete-videos-of-freelancing-tutorial/
موفق باشید
سپاس از آموزش های خوب شما
خواهش میکنیم موفق و پیروز باشید
سلام یک وب سایت خوب فریلنسری دیگه هم هست تازه شروع کرده اما پشتیبانیش واقعا عالیه و کارمزدش هم پایین.
https://karynet.ir/
با سلام
خیلی هم عالی
موفق وپیروز باشید
سایت های خوبی معرفی کردید
سپاس از شما
خیلی خوبه سایتهاتون
ممنونم
likeeeeeeee
ممنونم
سپاس از آموزش خوبتون
ممنونم
بسیار خوب
سپاس از شما
ممنون از اموزش خوب شما
با سپاس از شما که به معرفی پلتفرم های فریلنسینگ پرداختید، ما برای افرادی که مهارت انجام پروژه ندارند و یا اینکه انجام پروژه به سبک فریلنسری مورد علاقه آنها نیست سیستم افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) یا همکاری در فروش را راه اندازی کردهایم که از طریق لینک زیر می توانید شروع به کسب درآمد کنید.
https://parsfl.ir/pars-affiliate
در این سیستم علاوه بر پورسانت مبلغ 16 میلیون تومان جهت کمک هزینه تولید محتوا به همکاران فروش پرداخت می کنیم
سلام
ممنونم موفق و موید باشید
آیا از توی سایت های دیوار و شیپور هم میشه فرلنسری کار کرد؟
سلام بله امکان نوشتن پروفایل کاری هم هم هست در این سایت ها
سپاس از شما سایت فریلنسری ایرانی خوبی را آموزش دادید
سلام خوشحالیم که از آموزش سایتهای فریلنسری ما راضی بودید
از بین بهترین سایت های فریلنسر خارجی و بهترین سایت های فریلنسری ایران که معرفی کردید کدام ا بهترند؟
به نظر من فریلنسر خارجی fiverr و ایرانی پونیشا